Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lehet egyéb tulajdons...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet egyéb tulajdonságokkal elnyomni a külsőt?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány, meg is van vele a beszélő viszony és amikor egymás igényeiről beszélgettünk, ő azt állította, hogy egyáltalán nem számít neki a külső.

Ami nekem kamunak tűnik, mert nagyon szép és általában jó srácok veszik körbe. Mennyire mondhatott igazat, ez másnál hogyan működik?

Valóban el lehet nyomni a megjelenéssel/tulajodnságokkal a gyengébb/átlagos kinézetet vagy csak áltatás?

Tudom, hogy mindenkinél más, de ez általánosan igaz lehet vagy csak áltatott?

2021. jan. 17. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
#7: Ja, hát ez ilyen. És, szerintem úgy még durvább, hogy a társadalom nagy része nem is figyel erre a dologra. Simán odadobják a ronda embereknek, hogy a külső nem számít annyira, legyen egy kis önbizalmuk és huss, mindjárt lesz kapcsolatuk. Mindezt úgy, hogy még a tök átlagos kinézetű emberek közül is rengetegen küzdenek azért, hogy normális társat találjanak.
2021. jan. 17. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, ha úgy érzed komolyan érdeklődik irántad, akkor nem álltat.

Voltam nagyon szerelmes olyan pasiba akit mindenki csúnyának látott. Csak értetlenkedtek, hogy mi van velem. Inteligens, művelt, figyelmes volt.

Férfiként nem vonzott úgy még senki elötte mint ő.

Szóval nincs erre álltalános szabály.

2021. jan. 17. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
62%

Ha körülnézel, azért láthatod, hogy még az extrém csúnya külsővel is szoktak párt találni maguknak az emberek. Ehhez viszont karizmatikus személyiség és mellé tehetség, magas intelligencia, tájékozottság, vagy humor szükséges.

Én magam is több ilyen férfit ismerek, akinél meglepődtem, hogy nemhogy barátnője/felesége van, de nem is akármilyen nő! Viszont ezeknek minden esetben van valami kiemelkedő tulajdonságuk, amivel általában a társaság középpontjai.

2021. jan. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!