Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom, hogy tényleg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy tényleg a páromat szeretem vagy csak azt, hogy fontos vagyok neki?

Figyelt kérdés

Hallgattam egy podcastot, amiben arról volt szó, hogy gyakran összetévesztjük a kettőt. Vagyis hogy nem a másikat szeretjük, hanem az ő ideáját, azt, amit mi beleképzelünk. Vagy épp a figyelmét, hogy mellette kívánatosnak és jónak érezzük magunkat, mert figyel ránk és fontosak vagyunk neki.

És ezen elgondolkoztam, hogy vajon akkor is szeretném-e a páromat,ha nem törődne velem és ha nem nézne ki ilyen jól/ne lenne ilyen jó a humora. És hát honnan tudom ezt eldönteni? Nem tudok elvonatkoztatni ezektől a dolgoktól.

2021. jan. 15. 11:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezektol az “osszetevoktol”, amiket leirtal a második bekezdésben lesz egy ember értékes szamodra, leszel szerelmes. Annyira felesleges a kettőt elkülöníteni egymastol.

Valószínűleg én is képzelek bele a páromba plusz dolgokat, de tisztában vagyok azzal is, milyen valójában. És nekem erre szuksegem van, mert szeretem. Ennyi

2021. jan. 15. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!