Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El lehet hinni, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet hinni, ha egy férfi azt mondja a lánynak, hogy nem kell neki?

Figyelt kérdés
Lehet valami más ok a háttérben, amitől fél, vagy amit hiányol belőlem?

2021. jan. 13. 15:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, aki nem tudja elhinni, hogy másik lány kell neki? Ha nem (és ha igen akkor is), el lehet sőt el is kell hinni. Ha más ok lenne, azt mondaná. Nincs mögötte misztikum :)
2021. jan. 13. 15:24
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Akkor se cseréli rád le a barátnőjét ha beleszakadsz, akkor se kellenél neki ha te lennél az utolsó nő a bolygón. Minden hiányzik belőled, a személyiség, a méltóság, egyetlenegy pozitív tulajdonságod sincs a nagy csöcseiden kívül és ezt te is tudod, ezért vegrődsz itt egész nap.
2021. jan. 13. 15:27
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Várjál, várjál, hozok egy kis popcornt...
2021. jan. 13. 15:33
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Megint te? Az a férfi egy hős, ha csak annyit mondott, hogy nem kellesz neki...
2021. jan. 13. 15:38
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Itt egy újabb példa arra, hogy hiba volt bezárni a Lipótot!🤣 Nem unod még? Nem kellesz neki, nem is fogsz soha. Hiába nagy a melled ha belül káosz van.
2021. jan. 13. 15:39
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
2: nagy csöcsei vannak? Ezt még nem olvastam. De a vergődés alapján ez is maximum valami erős csúsztatás, pl elfelejti megemlíteni, hogy mellé 150 kiló, és akkor is D-s mellei lennének, ha férfi lenne :)
2021. jan. 13. 15:40
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
6 Valamelyik kérdésében azt állította, ám legyen, legyen meg az az egyetlen pozitívum amit elmondhat magáról :D
2021. jan. 13. 15:46
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

Ez kapásból két nagy pozitívum. :)

Nekem kellenél kérdező, de velem nem foglalkozol.

2021. jan. 13. 15:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer hajtott rám egy ilyen csaj, aki folyton a melleivel példálózott, és azzal jött, hogy miért az a sportos csajszi tetszik a pici keblekkel, és milyen férfi vagyok, hogy nem a nőieset választom.

Egy darabig próbáltam finoman a tudtára hozni, hogy nem a mellek a gond, hanem az, hogy 1 combja akkora, mint a másik csaj kompletten.

Na az volt ilyen levakarhatatlan, egyszerűen bármit mondtam, azt úgy értelmezte, hogy van még lehetősége, együtt voltam a másik nővel, de simán rám írt, hogy menjek át és mit mindent bevállalna értem.

2021. jan. 13. 16:00
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Ez ma már a harmadik kérdésed amit látok. Rosszabb vagy, mint a savanyú talpas, meg a popó lukas egyszerre!
2021. jan. 13. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!