Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak,hogy ne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,hogy ne a múltamba éljek?

Figyelt kérdés
A jelenlegi párom a negyedik párom előtte sajnos több bántalmazó kapcsolatban éltem. Az első párom megvert,megalázott és mégis erőszakolt. A második megcsalt a harmadik pedig csak kihasznált. Teljesen összeroppantam miattuk idegileg viszont most van egy boldog párkapcsolatom hála a jó égnek. Ő mindent megtesz értem nagyon sokat segít abba,hogy elfelejtsem azokat amik történtek velem. Ezért hálás is vagyok neki és igyekszek én is olyan jó partnere lenni mint ő nekem. Viszont néha úgy érzem,hogy nem érdemelem meg a boldogságot ő túl jó hozzám. Annyiszor megbántottak már,átgázoltak rajtam. Tudom,hogy ő más mint a többi mert mindenben más de mégis valamiért úgy érzem,hogy félek őt elveszíteni pedig bíztat is,hogy nem fogom. Nagyon boldognak érzem magam mellette.Viszont a régi rossz emlékek elő jönnek bennem néha a felszínre. Hogyan erősíthetném magamba,hogy igen is engem is lehet szeretni ennyi rossz csalódás után?Próbálok a jelenre koncentrálni és csak rá de eléggé nehéz elhinnem,hogy most tényleg a jót fogom kapni.
2021. jan. 13. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak annyit gondolj meg,"eléggé nehéz elhinnem,hogy most tényleg a jót fogom kapni." gondolkodásoddal tényleg el fogod bszni a jo kapcsolatodat is.
2021. jan. 13. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Mibol gondolod, hogy egyedul kepes leszel-e erre? Pszichologus latott-e mar?
2021. jan. 13. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne légy benne olyan biztos,hogy megfogtad az Isten lábát.Egyik kutya másik eb.Tapasztalat
2021. jan. 13. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!