Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Nem rég lett vége egy kapcsolatomnak. (én szakítottam) Nagyon hiányzik de már nem beszélünk, megszakítottunk minden kapcsolatot. Viszont azóta folyamatosan olyan jeleket látok amiről ő jut eszembe. A vezetéknevét több helyen.
Általában tévében látom pedig soha nem nézem csak pont akkor pillantok oda valamiért. A kocsija rendszámának első 3 betűje is sok helyen feltűnik.
Az agyam játszik velem vagy ez jelenthet valamit?
L/22
2021. jan. 9. 20:37
1/3 anonim válasza:
én most nézem az X-akták 5.évadát és ez még ehhez a világhoz képest is kicsit paranoid és túlgondolt
ez nem jelent semmit, magad alatt vagy a szakítás után és kész
2/3 anonim válasza:
Mindig is ugyanennyit láthattál, csak eddig nem figyelték fel rá. Nagyon sokan átmentünk már ezen. Hirtelen mindenkit úgy hívnak, mint az exed stb. Nem, nem változtattak hirtelen nevet tömegesen.
3/3 Angel3000 válasza:
Szia! Én csak annyit mondhatok Neked,- hogy „ne nézz hàtra“ csak elôre! Verd ki a fejedbôl, nincs értelme tovàbb gondolkodni ezen. Minden jòt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!