Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha nélküle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nélküle szenvedek és árnyéka vagyok önmagamnak, de vele pedig megöljük egymást?

Figyelt kérdés

8 éve megy már ez közöttünk. Én 17 voltam, amikor megismerkedtünk, ő 18.

Fél év "civódás" után jöttünk össze, előtte húztuk egymás agyát, flörtöltünk, de nem voltam biztos magamban. Sajnos ahhoz, hogy az legyek, az kellett, hogy összejöjjön mással... Akkor döbbentem rá, hogy szeretem és nem akarom mással látni, azt akarom, hogy velem legyen. Viszont együtt egy idő után csak vitázunk, veszekszünk és féltékenykedünk.

A legrosszabbat hozzuk ki a másikból. Ha szakítunk, mind a kettőnk szenved és hiába próbálunk továbblépni, nem megy. Tudom, mert decemberben a fél éves eljegyzésemet bontottam fel miatta... Előtte 2 évig nem beszéltünk már és azt hittem, hogy "vége van". Most ismét együtt vagyunk december óta és nincs semmi gond, de szinte várom azt, hogy mikor kezdődik az elhidegülés, az ok nélküli veszekedés és féltékenykedés.

Régen azt hittem, hogy idővel kinőjjük ezt, de itt vagyunk 25-26 évesen és ugyanazt csináljuk, mint kamaszként.

Az a baj, hogyha nem vagyunk együtt, szinte megbénul egy részem. Mintha egy nagy lyuk lenne a gyomromnál és az egyetlen, amit érzek, az a "numb érzés", amikor semmitől nem tudok boldog lenni, semmi nem izgat. Csinálom a dolgaimat, tanulok, társasági életet élek, de mintha nem is én lennék.

Ha meg együtt vagyunk, szinte a fellegekben járok, olyan vagyok, mint egy nagy boldogságbomba és úgy érzem, bármire képes vagyok. De ez így nem élet, hogy arra várok éppen, hogy mikor szakítunk, utána meg, hogy vajon mikor bukkan fel újra az életemben.

2021. jan. 9. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Lépj tovább.

Mindenhol tiltás. Új Facebook, új frizura, esetleg környezetváltás. Felejtőszex.

Nincs erre a balhézásra szükséged életed végéig.

2021. jan. 9. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az összes ilyen taktikát próbáltam már...

Volt, hogy új hobbikat próbáltam miatta, új nyelvet tanultam, külföldön tanultam (2 hónapot és fél évet is, egyik sem vált be). A külsőmet teljesen megváltoztattam, átrendeztem a lakásomat, stb.

Már letiltottam mindenhol, legutóbb még a telefonszámát is, hogy ne legyen az, hogy SMS-ben köszönt fel, aztán elkezdünk "csak úgy" beszélgetni, mint a barátok. Ott volt a vőlegényem, a jól működő kapcsolatom és tényleg azt hittem, hogy túl vagyok rajta. Erre a semmiből beletolattam novemberben egy mögöttem parkoló kocsiba, ami mint kiderült, az övé volt.

2021. jan. 9. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el terápiára és lépj tovább, ha ez nem jó neked. Ha jó, akkor meg játszd tovább ezt a macska-egér játékot.
2021. jan. 9. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne harcolj ellene. Úgy látszik, ez a sorsotok. Örüljetek egymásnak. Semmi nem tart örökké, ezért felesleges egymást kalitkába zárni meg egymásba 10 körömmel kapaszkodni. Nekem is van/volt egy ilyen szerelem az életemben. Boldog lennék, ha egytized boldogság lett volna benne abból, ami nektek már most is jutott.
2021. jan. 9. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Menjetek el pszichológushoz
2021. jan. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!