Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki betegesen önbizalom hiányos, miközben van egy egész jól működő kapcsolata? (2 éves kapcsolat)
Az önbizalom bonyolultabb dolog ennél. És sok esetben területfüggő is lehet. Nekem például a szakmai önbizalmam nagyon sokáig a béka segge alatt volt, nagyon rosszul éreztem magam úgy általánosságban is, de a munka területén főleg, mert nem éreztem úgy, hogy megfelelőek a kompetenciáim, nem volt elegendő tapasztalatom, nem tudtam úgy igazán semmit felmutatni a végzettségemen kívül (ami szintén nem vágott szakmába eleinte) és totálisan gáznak éreztem magam annak ellenére, hogy ezt rengeteg tanulás előzte meg. Nyomorult ostoba szar voltam a magam szemében, akinek ennyire futotta. Aztán végül megoldódott.
Ezzel azt akarom mondani, hogy nem mindig onnan ered ám ez, hogy magánélet, párkapcsolat. Nem mindig a partner tehet róla. Párom engem is imádott, csodált, az egyik részem elismerte, amiben jó vagyok, de a másik részem dominált és ez a látásmód beolvasztott magába teljesen független dolgokat is (pl előjött, hogy nem tetszik az arcom, hogy hiába edzek, az is fölösleges, mint a tanulmányaim, és így tovább).
Ha egy számodra fontos dologban kudarcot vallasz, akkor az bizony kiterjed mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!