Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék még tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés
Már 4. hónapja "gyászolom" az exem. Csak 3 hónapos kapcsolat volt, mégis teljes ürességet érzek. Sokat vagyok a barátaimmal, dolgozok, olvasok, edzek otthon, mindig megpróbálom lekötni magam valamivel. Ideig-óráig jobban is érzem magam, de amint van egy szabad pillanatom, máris eszembe jut. Szépen váltunk el, nem haragban, egymást szidva, bár már úgy gondolom lehet jobb lett volna úgy... Sokat filózok rajt, hogy azóta kavart már valakivel stb.Egyszerűen nem tudom mit tudnék még kitalálni, hogy kikerüljek ebből a helyzetből. Mindenkinek ilyen nehéz vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?

2021. jan. 8. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
el kellene engedni [link]
2021. jan. 8. 06:49
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Jól csinálod. Még friss a trauma. El fog múlni az első tavaszi, lágy szellővel.
2021. jan. 8. 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
na még akartam írni.. szóval próbáld ki ezt a módszert, nem hülyeség, nekem segített.
2021. jan. 8. 06:50
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem lett volna jobb az sem, ha csúnyán váltok el. Akkor meg azon kattognál, hogy hogy mondhatott ilyen meg olyan dolgokat neked, amikor előtte még te voltál a mindene.

Igen, mindenkinek nehéz ez, akinek vannak normális, őszinte érzései és nem elmenekül előlük egy búfelejtő kapcsolatba, hanem szembenéz önmagával, levonja a tanulságokat és tanul belőle.

Én is a tavaszt várom. Szerintem sokkal jobb alapvetően a kedve az embernek világosban. Nekem is vannak barátaim, hobbijaim. De a barátok nem mindig érnek rá, a hobbimat meg nehéz űzni sötétben, hidegben, mire végzek a munkában. Így is elfoglalom magam, de sokkal jobb lesz már tavasszal, én nagyon várom. Jót fog tenni a lelkemnek a világos, a jó idő, az ébredező természet. Ez enyhíteni fogja a depressziós érzéseket is, amiket most a gyászfolyamat alatt megélek. Most kigondolkodom és kisírom magam, aztán remélem az idő múlásával és a tavasz közeledtével már sokkal könnyebb lesz. :)

Fel a fejjel, kitartást!

2021. jan. 8. 07:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Egyébként férfi vagyok, lehet hihetetlen 😀
2021. jan. 8. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Ki kezdeményezte a szakítást?

Ha ő - ne fuss utána, hiszen nem tudott veled egy hajón utazni.

Ha Te kezdeményezted, akkor meg máskor légy előrelátóbb. Ha már van valakije - hagyd őket egymásnak.

(Egy próbálkozást azért megérhet, ha ö akkor is ragaszkodott hozzád, mert lehet, hogy a mostani kapcsolata csak ír a sebére...).

2021. jan. 8. 10:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazából én, mert nem találkoztunk véleményem szerint eleget. Sztem meg lehetett volna beszélni, nem hajlott rá, megbeszéltük, hogy szeretjük egymást, csókolóztunk még vagy 2 órát és ennyi. Rá 3 hétre írtam, h hiányzik, írta h én is neki, de ha egyszer megbeszéltük h vége, akkor legyen vége. Azóta nem beszéltünk. Azt, hogy van-e valakije nem tudom (de nem hinném), azt írtam h sokat filózok rajt, h lehet-e valakije. :)
2021. jan. 8. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lépj vele kapcsolatba, de ne lepődj meg, ha elutasít, dacára annak, hogy még nincs neki más.

Lehet, hogy megorrolt rád, ill. már nem bízik meg benned...

Mindem jót!

2021. jan. 8. 12:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vele kapcsolatba lépni, elképzelhető, hogy már túl van rajtam... A kérdésről kicsit elkanyarodtunk.
2021. jan. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!