Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem akar barátságot sem, az azért van, mert fél, hogy nem tudna uralkodni magán, vagy tényleg nem akar?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 12:52
11/13 anonim válasza:
Mikor érted meg, hogy ez a pasi nem akar téged? Semmire. Ellenségnek se. Amúgy ha lenne egy kis eszed, ami nincs, felfognád, hogy mivel tudja, hogy odavagy érte, a fene nagy barátság abban merülne ki, hogy megpróbáld lekapcsolni a barátnőjéről, akit szeret. Nyilván nem fogja kockáztatni a kapcsolatát(mert a barátnőnek ez nyilván nem tetszene), valaki miatt, aki kicsit se érdekli. Az alapján, amit itt nap, mint nap művelsz, én a helyedben annak örülnék, hogy még nem jelentett fel. Türelmes ember lehet.
12/13 anonim válasza:
Szerintem tedd szóvá neki. Az őszinte beszélgetések a legjobbak!
Van az úgy, hogy mind két fél arra vár, hogy a másik kezdje. Szerintem te legyél az, aki a beszélgetést erről elkezdi. Akkor legalább bizonytalanság helyett tudni fogod biztosan. Nem veszítesz, csak nyersz!
13/13 anonim válasza:
7! Úgy látom tőle felesleges kérdezni ezt vagy bármit, én is kérdeztem sokszor és annyikat reagál ha reagál hogy ő neki kell a pasi, meg jobban összeillenek mint a srác a párjával 😃 vergődik itt össze-vissza... Vagy kamu es igy szórakoztatja saját magát, vagy debil a kedves kérdező, ha az, akkor isten is mentse az imadott tárgyát tőle 😂 meg minket is már... na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!