Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy hogy nagyon tetszett de nem voltàl belé szerelmes?
Én arra is gondolnék a helyedben, hogy máshogy szereted. Lehet neked a szerelem a viharos érzelmeket, a nagyobb lángolást meg a nagyobb hullámvölgyeket jelentette eddig. Ez meg egy nyugodt párkapcsolat a perzselő dráma nélkül. Szóval lehet arra az amúgy nem feltétlen egészséges drámára vágysz, ahol a csajt nehezen kapod meg. Ha emiatt dobod el a jó kapcsolatot az probléma.
Plusz több féle szerelem létezik. Lehet nem úgy szereted őt, ahogy előző barátnőid. Én azt mondanám, hogy ez a lassan megszeretjük egymást dolog hosszabb távon jobb is lehet. De ugye lehet nem erről van szó, és valami plusz még hiányzik. Ezt már csak te tudod.
Mennyit voltatok együtt?
Nálam pl az van, hogy eleinte nagyon vonzódom, perzsel az érintés, vágyom a testi közelségére; illetve érdekesnek látom a másik személyiségét, tehát a beszélgetésre, társaságára is vágyok.
A szeretet, szerelem pedig később alakul, sok közösen eltöltött idő, közös élmények hatására, ahogy jobban megismerem. Ez több hónap.
Akkor tudom ki is mondani, hogy szeretem.
Lehet, csak természetes, közvetlen a lány, nem játszmázik, nem kell futni utána, nem lehet bálványozni sem, ezért nem érzed azt az elsöprő drámai érzést.
Ha egyáltalán nem hianyzik napokig, hetekig, amikor nem vagytok együtt, akkor viszont tényleg nem vagy szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!