Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már most szerelmes vagyok de nem tudom mi lesz ebből, szerintetek?
22 vagyok, eddig egy kapcsolatom volt ami fél évig tartott.
Többször voltam már úgy hogy tetszett valaki, de mindig kapcsolatban volt.
Most is sajna én vagyok a 3.
A srácnak aki tetszik, van barátnője több éve nála lakik, közben épít egy házat amit kapott az anyjától. Nem akarja otthagyni még a csajt mert nem akar hazaköltözni,( nekem ezt mondta.)
3-4 naponta talizunk. Főként én megyek el hozzá a házhoz. Meg semleges helyeken.
Nagyon tetszik, totál bele vagyok zúgva. Olyan jóképű.
Tesómék szerint vigyázzak vele,ki ne használjon.
Mi elég tehetősek vagyunk, volt már nálunk régen más ügyben és tudja hogy jól megy nekünk.
Csók volt már, meg ölelés. Mindig lájkolja a képeim. A múltkor azt mondta hogy nem is tudta hogy ilyen széles vállam van.
Picit molettebb vagyok, de próbálom úgy fotózni magam meg minden hogy jól nézzek ki. A jelenlegi barátnője vékonyabb mint én.
Szerintetek? Ugye van esélyem?
Igen komoly. Totál bele vagyok esve, már most várom mikor találkozunk.
A srác 24,ezt még ki felejtettem.
3-as vagyok. Szeretethianyod van,és ezt ez a fiú kihasználja. Én ugyan idősebb vagyok valamivel, de leírom,én mit mondanék a páromról másoknak. Intelligens,jó humorú,önállóan szervezi az életét. Van állandó munkája. Fejleszti magát a szakmai szempontból is,illetve az önfejlesztésre is nagy figyelmet fordít. Nem ír a képeim alá szépeket,sőt,egy évig ismerősök sem voltunk fb.-on. (Mondjuk nem is tuningolok egót fb.-on) Figyel rám,mindig van a hűtőjében olyan étel,amit az allergiám miatt megehetek. Odaadó,de nem bókol megállás nélkül. Megoldani az életemet nem ő fogja,de mellettem áll,és támogat,amíg véghez viszem amit kell. Ott szereplek a jövőbeni terveiben,és a jelenében is. Mindemellett! jóképű is.
Érzed a különbséget?
Nem ismerem még annyira hogy ilyet írjak. De szerintetek van esélyem hogy kidobja a csajt miattam?
Tegnap azt mondta nem tudja mi legyen, még egy fél évig tuti addig éljem az életem... Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!