Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy jöjjek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jöjjek össze vele?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy nőbe. 25 éves. Gyönyörű. Magas, szőke, frufrus nő, igéző a szeme. Intelligens, mindig jókedvű, végtelenül édes. Nagyon szerelmes vagyok belé, nem tudom, valaha voltam-e már ilyen szerelmes. Még azt is el tudnám képzelni, hogy egy nap feleségül veszem és családot is alapítunk.

Csak hát igen... Nem vagyunk együtt. Még egy csók sem volt köztünk soha. Távkapcsolatban van. A párja kb. 800 km-re lakik. Hozzá hűséges, azért nincs köztünk semmi. A koronavírus miatt már számos hónapja nem találkoztak a párjával, utoljára nyáron. Szerintem a párja biztosan rég megcsalta. Kizárt, hogy ennyit elvan egy férfi távkapcsolatban, hűségesen, kivéve ha katona, és nem jut neki nő, vagy ha börtönben van. De a szerelmem mégis hűséges hozzá. Ezért nincs köztünk semmi.

Nagyon beijedtem, mert elvileg januárban találkozni fognak 2 hétre. Ha addig nem tudok előre lépni, akkor szerintem már soha, hisz lassan a korona is odébbáll, visszatér az élet a megszokott kerékvágásba. Akkor meg majd tudnak találkozni. Minden nap chatelünk, néha találkozunk is.

2020. dec. 30. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
kuldj kepet rola
2020. dec. 30. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekunk is legyen mar valami jo
2020. dec. 30. 23:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Tilos képet küldeni hozzájárulás nélkül ezen az oldalon. De ha nem lenne tilos, akkor se linkelgetném őt itt.
2020. dec. 30. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tartsd tiszteletben azt, hogy kapcsolatban van. Ne gyárts megcsalós elméleteket a fejedben meg, hogy "biztos nem olyan jó a kapcsolatuk" Ha így is van, akkor miért jönne össze veled? Egyáltalán bejössz neki?
2020. dec. 30. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban van szóval leginkább sehogy ne próbálj összejönni vele.
2020. dec. 31. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha te szerelmes lennél és pl. az említett nőtől lennél elszakadva hónapokra, akkor rögtön megcsalnád te is?

Nem kell ilyen rosszindulatú elméleteket gyártani alaptalanul. Kapcsolatban van, alapod sincs arra, hogy rossz lenne a kapcsolata, gondolom ő nem lépett feléd. Nem nyomulnék rá, de senki nem tiltja meg, hogy bepróbálkozz nála, felnőtt nő és gondolom tudja kezelni és elutasít max. Viszont ezután valószínűleg beszélő viszonyban se lesztek, ha ez neked megéri. Ha mégis annyira megviselte a kapcsolatukat a covid, akkor az úgyis kiderül később, szerintem értelmetlen így nyomulni és el is áshatod magadat előtte.

2020. dec. 31. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!