Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens Férfinak mennyi időbe telik felismerni, hogy nem a megfelelő lánnyal van együtt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 14:01
11/18 anonim válasza:
Miért nem megfelelő az illető nő? Azért, ez nem úgy működik, hogy neked valaki szimpatikus vagy sem. Neked tetszik a srác és lenyúlnád vagy mi?
12/18 anonim válasza:
Nem a megfellelővel van?? Ejj csak a nők lehetnek ilyen szégyentelen egoisták , hogy még ilyeneket mernek mondani !
13/18 anonim válasza:
Neked milyen szereped van ebben a kérdésben kérdező?
14/18 anonim válasza:
Nekem 10 perc, na jó néha 15 is van az. 30f
15/18 anonim válasza:
Nekem legtöbbször a 3. vagy 4. randin már le szokott esni. De van amikor már 1 óra után.
16/18 anonim válasza:
Nem biztos, hogy te látod kívülállóként, ki neki a megfelelő. Lehet, hogy pont az vonzza, hogy tök más. Vagy ismeri egy olyan személyiségbeli vonását, ami neki kifejezetten vonzó. Inkább ne barmolj bele más kapcsolatába, jóindulatból se. Ha esetleg csalódik benne, akkor a saját felelőssége.
17/18 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Hogy mikor jön rá, hogy a csaj, akivel van, az nem hozzá való?
Vagy mikor jön rá, hogy te vagy a hozzá való?
18/18 anonim válasza:
Pár üzenetből meg tudom ítélni. Ha véletlen mégsem venném észre, az első félreértésnél látom, hogy reagál s abból tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!