Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajom miert lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajom miert lehet ez?

Figyelt kérdés

Udv mindenkinek.

Erdekelne a velemenyetek egy olyan dologgal kapcsolatban, miszerint nekem van egy férjem akit az akkori barátság extrakkal kapcsolatom segitett megismerni... A ket fiu amugy gyermekkori baratsagban all.

Egy ideig az alkalmi sraccal nem beszéltem, tobb okbol is..(egyszer kellettem neki, aztan megse, aztan megbantott aztan konyorgott. Stb.. Stb..) Neki kozben ugye mar bnoje van es babajuk.. Ami szep es jo.. A parom megkert h a kedveert legalabb viseljem el(egyebkent o tud a sraccal valo multamrol, amit mellesleg ne a legrosszabb formajaba ertsetek.)

Az en kerdesesem igazabbol arra vonatkozna, h ha nem erdeklem ot, miert probal allanfoan lebeszelni mindengyikonket a masikrol? Tolem mar tobbszor rakerdezett h nem e bantam meg h hozzamenten a ferjemhez.. Tovabba ha leulunk iszogatni a sajat poharat kicsereli az enyemre mondvan h az alkohol fertotlenit "babam" ... Elmeseli h nezegeti az adatlapom emleget ismerősökne.. Kerdez rolam....

Miert csinalhatja ezt? Esetleg meg akarja furni a kapcsolatom?

Koszi ha irsz, es a joszandek vezerel. Boldog uj evet elore is 😊😘

28L

2020. dec. 28. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Nem tette tul magat rajtam?
Bantja a ferfiu becsületét h masnak is kellek?
En vagyok teljesen hulye es felre ertem?!
Akarhat ebbol kesobb olyat ami kellemetlen mindenki szamara?
10 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha kedveled, akkor nem mondom hogy f.asz, de egyébként az.
2020. dec. 28. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Ennyit nem fogok olvasni, összefoglalná valaki röviden?
2020. dec. 28. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
a volt szeretője zaklatja ill utalgat neki, de amúgy jóban vannak, de közben lett férje és miért teszi a volt pasi ezt?
2020. dec. 28. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Az egoja miatt nem bírja elviselni azt hogy te túl léptél rajta. Csak ennyi az egész történet.
2020. dec. 28. 21:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak ennyirol volna szo?

A sajat egoja?

Tulajdonkepp magamat sem ertem, h miert foglalkoztat egyeltalan.. De van egy olyan erzesem h ennek a kesobbiekben kovetkezmenyei lesznek.. A megerzeseim azt sugjak ez meg nincs lezarva..

2020. dec. 29. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Amig nem zárod le addig nyitott kérdés. Ha lezarod azt ő is érezni fogja és abbahagyja
2020. dec. 29. 10:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso kommentelo, en lezartam.. Szoval en nem keresem egyeltalan honapok ota.. De ha veletlenul talalkozunk mindig ezt csinalja
2020. dec. 29. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem zártad le azért:) Még érzi, hogy nincs lezárva, ha le lesz zárva nem fogja csinálni. Nem piszkálásképpen, csak tapasztalatból
2020. dec. 29. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!