Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajom mit fog csinálni?
Volt egy 10 hónapos kapcsolatom,elején még minden rendbe volt,még nem tudtam meg,hogy alkoholista,nem dolgozik,nem csinál semmit,mindig problémás volt a Családjával együtt..
Mindig a rendőrök jöttek ki hozzá,mert mindig csinált valamit,és mindennap ivott,persze én hülye mégis szeretem.
Az utóbbi hónapokba elkezdett engem megverni,elsőnek csak pofonok,utána jött a durvábbik része,most szombaton a barátnőm,elhívott minket bulizni,és persze h nélküle nem megyek el,ő olyan fiú hogy nagyon szerelmes belém,belém van betegedve,ha már nem írok vissza neki facebookon,hívogat,ha 1 héten csak 1 szer találkozhatunk ő belepusztul,na szóval ez a szombati nap nagyon rossz volt,mondtam neki hogy hadd beszélgessek a barátnőmmel csak 1 percet,ő ideges lett mert nem vele táncoltam,hanem a barátnőimmel,erre ő bevitt a nő wc-be és megvert,persze azonnal jöttem a biztonsági örök,kidobtak mind2-ket,az utcán is megvert mikor mentünk haza,mert be volt rúgva de mindig be van rúgva,lopott bort a nemzeti dohányboltból,annyira szeret,hogy azt akarja csak az öve legyek,másnap beszéltünk facebookon,mondtam neki,hogy nekem ez így nem jó,megversz,alkoholista vagy stb,nem gondoltam volna álmomba sem,nem írt már,mi történt? öngyilkos lett,felakasztotta magát egy övvel,most kórházba van,kómába,vajon ha felkel eszébe fogok jutni? Most az egész családja engem okol,fenyegetnek,stb,én sírok érte,hogy hogy tehette ezt.. mert szeretem,szóval,ha felkel eszébe fogok jutni?? ugyanúgy fog szeretni? Az Anyja az majd mondani fogja neki,hogy soha nem találkozhatunk,meg valaki belépett a fecbookjába,és letiltott engem,vajon belefog törődni,hogy talán soha nem láthat? vagy a szerelem mindent legyőz?(Én Szeretem)
Agyon fog verni. Betű szerint. Ha neked ez kell, akkor meg fogod kapni. Állatként fogsz élni.
Vagy hagyd el.
volt már egy hasonló kérdésed, nem?
csak ugyanazt tudom írni, mint oda
nem nem nem ne szeresd, sosem fog változni, és egyszer elborult fejjel még meg is öl.
reméljük, h beletörődik.
de am nem.
nem fog.
Az alkohol mellett Te vagy a másik választott szere, amin a függő hajlamit kiéli.
óóó igen. eszébe fogsz jutni.
És megint hülyére ver. Aztán újra, és újra.
És ha ellenkezel részegen megerőszakol, aztán megint megver, aztán megint megerőszakol. Ha olyan kedve lesz fenékbe, vagy ismeretlen helyen is. Két ujjadat csak úgy dugd fel mindenféle előkészület nélkül, és gondolkozz el, hogy a 4 ujjnyi hogy fog fájni.
vagy hozza a haverját és az is.
Ha jó napja van nem ver meg, ha elég combos piát viszel neki amitől gyorsan eszméletelnre kerül akkor is megúszod az aznapit. (de csak az aznapit. )
Utóbbi kettő sztorinak fültanúja voltam két nő között.
Ilyen történeteket mesélnek nők akiknek nem volt elég esze időben.
Az alkohol súlyosan épiti le mentálisan is, egyre állatabb lesz.
Döntsd el milyen életet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!