Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha létezne igazi szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha létezne igazi szerelmi bájital, amit egy emberen használhatnál, aki aztán szeretne téged örökké, használnád?

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 00:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csábító a lehetőség. Erkölcsileg súlyos dilemma elé állít. Kihívás lenne megállnom, h bevessem, de nem tenném. Méghozzá azért nem, mert ÖRÖKKÉ tart a hatás
2020. dec. 23. 01:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert eddig még én sem szetettem senkit "örökké". Minden szerelem elmúlik vagy enyhül egy idô után. És ha úgy alakul, hogy részemrôl elmúlik, nála meg örökké tart, akkor nem tudnám levakarni magamról.
2020. dec. 23. 04:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Gondolkoztam ilyenen még kevés sikerélményt maga mögött tudó tiniként, de már akkor is arra jutottam, hogy nem lenne értelme. Sőt, rossz érzés lenne olyannal együtt lenni, aki igazából csak egy tudatmódosító szer hatása miatt van velem.

2020. dec. 23. 07:33
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem ismerek olyan nőt, akivel boldogabb lennék, mint egyedül. Ha ismernék ilyet, akkor természetesen használnám.
2020. dec. 23. 08:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Csábított tiniként még ennek a gondolata, de már akkor is azt éreztem, hogy ez nem lehet jó döntés. Mármint, a HP-ban is inkább mániává tette, mintsem valódi szeretetteljes szerelemmé. És folyton gyötörne a bűntudat, hogy vajon mit érezne, ha azt érezhetné, ami a valóság. Szeretne-e egyáltalán. Lehet-e? És végül beleőrülnék én vagy ő, vagy mindketten.
2020. dec. 23. 09:24
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Az egész bájital, szerelmi kötés témát végtelenül aljas, gyomorforgatóan undorító dolognak tartom (nem hiszek a működésében, de maga az elv hányingerkeltő) és minden olyan emebrt lenézek aki idáig süllyed. Ezt egyáltalán nem szégyellem, az az ember aki ehhez folyamodik annyit se ér, mint a cipőtalpamra ragadt kutyaszar. Inkább ne akarjon engem az életem szerelme, mint hogy azért akarjon, mert erőszakkal hozzám van láncolva. Fúj, ennek köze sincs a szeretethez.
2020. dec. 23. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert vágyom rá, és szeretném, ha ő is ugyanezt érezné...
2020. dec. 23. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen. Adnék a kittyinek hogy igyon belőle addig a párjával kicsit foglalkozom.

csitt csatt.

2020. dec. 27. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!