Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

Párom állandóan megjegyzéseket tesz rám: buta,bamba,béna

Tudni kell róla,hogy kitűnő tanuló,nagyon intelligens.

Én viszont nem. Én közepes tanuló vagyok.Különböző az érdeklődési körünk. Ha valamit kérdez és nem tudom a választ,egyből megkapom,hogy buta vagyok.(hozzáteszem ezek a kérdések az ő érdeklődési köréhez tartoznak) Ha valamivel kapcsolatban elmondom a véleményemet,az is hülyeség.Néha félek beszélgetni, mert várom mikor kapom meg a buta jelzést.

A másik dolog,hogy állandóan megkapom tőle a bamba,ügyetlen szót. Pl. valamilyen foglalkozás közben nem úgy fogom meg a ragasztót,ahogy ő. Szerinte bamba vagyok,miért úgy fogtam....

Észre vettem azt is,hogy szerinte a legtöbb ember buta. Sokszor hallgatom x vagy y milyen buta,hülye. Talán 1-2 kivétel van,de ennyi

Beszéltünk már erről. Legfőképpen arról,hogy nekem rosszul esnek ezek a dolgok. Azt mondta figyelni fog. Mégsem figyel,és ez neki tök normális,hogy állandóan megkapom a buta stb. szót

20N

2020. dec. 22. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt egy jóval tanultam,okosabb ,tapasztaltabb férfi az életemben.Nem tartott sokáig ,mert mindig feszengtem ez miatt de pl ő soha nem hozott kellemetlen helyzetbe egyszer nem hagyta el a száját ,hogy buta vagy .Nagyon megalázó.
2020. dec. 22. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:
És te ezt miért is tűröd?
2020. dec. 22. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
te milyen buta vagy, bambán tűröd hogy meg alázzon egy Egocentrikus aki azt hiszi, hogy ő mindet tud, majd nézd meg 1-2 év múlva mennyi haverja, barátja lesz mert hidd el ez nem sokan tűrik el! Lehet már most sincs sok, maximum aki van csak érdekből! Egyébként meg jobb körökben ahol valaki valamit nem tud mert pl: nem a téma köre az nem buta ha nem laikus a témában és a kettő ugyebár nem ugyan az! Szóval szerintem te csúnyán le vagy nézve!!
2020. dec. 23. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!