Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel épp ismerkedem és jól is mehetnének dolgok...de azt kellett észrevennem hogy FB-n egy "kisebbségi" személynek doblálja a puszikat meg a szíveket.(rendszeresen)
Szóvá is tettem hogy mi akar ez lenni...erre az volt a válasz hogy ne akarjam neki megmondani hogy mit csináljon. Ja meg hogy amúgy sincs semmi és nincs okom kételkedni.
Pedig mondtam már neki hogy ez mennyire rosszul esik és nem kelt bennem jó benyomást.
Főleg hogy nem kedvelem ezt a fajta népcsoportot (finoman fogalmazva)
2020. dec. 19. 07:44
1/6 Noren1989 válasza:
Akkor nem beszélsz vele, és annyi. Joggal rasszistàznak le lejjebb.
2/6 anonim válasza:
Akkor szakítasz...én nem is nézném jó szemmel ha a lányom ilyen rasszistával járna....ha már csak az a gond, hogy romákkal is barátkozik...😅
3/6 anonim válasza:
Azonnali instant bann, én nem akarnék tőle semmit.
4/6 anonim válasza:
Én már emiatt is hagynám "Szóvá is tettem hogy mi akar ez lenni...erre az volt a válasz hogy ne akarjam neki megmondani hogy mit csináljon"
5/6 anonim válasza:
A kérdező nem írt konkrétat, lehet akinek küldi el szíveket szintén csaj a csávót meg csak azért zavarja mert rasszista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!