Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem jönnek össze ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek össze ?

Figyelt kérdés
Van a baráti körömbe egy srác meg egy lány,nagyon jól elvannak egymással,szoktak is találkozni gyakran.Viszont nem jönnek össze,olyanok mintha csak barátok lennének,pedig látszik rajtuk hogy tetszenek egymásnak.Hogyan lehetne őket össze hozni,össze is illenének,annyi hogy a srác fiatalabb a lánytól 2 évvel.
2020. dec. 10. 17:31
 1/3 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Annak ezer oka lehet. Lehet a csajnak hiába tetszik nagyon a srác, ha legbelül zavarja hogy fiatalabb tőle.

Szerintem totál kár belemászni más szerelmi életébe. És bunkóság is :)

Az is lehet, ti láttok bele többet, mint amik ők ketten. Meg ezer másik ok...

2020. dec. 10. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, nekem volt ilyen, hogy baráti társaság össze akart hozni a társaságból egy lánnyal.

Jófej csaj volt meg minden. jóban is vagyunk. De amikor kettesben vagyunk/voltunk, akkor egyáltalán nem tudtunk úgy beszélgetni igazán.

Ez úgy derült ki, hogy addig nyomták ezt, hogy végül elhívtam egyszer randira. Én unatkoztam és próbáltam valami kicsit izgibbet csinálni, ami vicces vagy legalább nem halál unalmas. A lány megsértődött. Aztán bocsánatot kértem és rájöttem, hogy totál nem vagyunk kompatibilisek.

Barátok maradtunk.

Nem tudhatod, hogy CSAK kettesben mennyire vannak vajon jóban. Hogy tutira egymáshoz valók-e...

Majd ők eldöntik, nehogy már ne bírd ki, hogy beleavatkozz. Ismerik egymást, jóban vannak. Ez elég nekik.

Felnőttek, majd ők eldöntik.

Ez annyira kamasz viselkedés, hogy hihetetlen. Hagyd őket békén.

24F

2020. dec. 10. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi is így kezdtük a férjemmel. :) Eleinte csak barátok voltunk, mert egyikünk se mert nyitni. Ő azt hitte, hogy engem zavar, hogy fiatalabb, mert az exem 12 évvel volt idősebb. Én azt hittem, hogy nem tart vonzónak, mert az exe nagyon vékony volt, én meg ducibb.

Aztán a haverok úgy intézték, hogy egy ottalvós hétvégi bulin ketten maradjunk az egyik dupla ágyra. Máskor is aludtunk az egyik barátnál, hétvégén nem egyszerű busszal hazajutni.

2020. dec. 10. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!