Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék neki tetszeni! Szerintetek vesz rólam tudomást?
Amúgy srác vagyok, mielőtt bárki kérdezné!
Csak arról van szó röviden, hogy tudja az érzéseimet iránta, de nincs köztünk semmi. A kérdés arra vonatkozik, hogy amikor mondjuk a buszra felszállok és ő hátul ül előrefele, akkor vajon néha rám kukkant szerintetek? Most próbáltam különösen jól/elegánsan kinézni, ezért kíváncsiskodom! :)
Mit jelent az hogy tudja az érzéseidet? Mert a kérdés alapján nem tudja. A kérdésből az jön le hogy szoktatok egy buszon utazni de soha nem is szóltatok egymáshoz. Már úgy unom az ilyen embereket akik azt irják tudja a másik utána meg bőgnek de soha jelét nem adták rá hogy odamenjenek és elmondják nyíltan a másik embernek az iránta érzett érzelmeiket. Amikor lenne lehetőségük akkor sem csak mayimum ijedten bámulnak maguk elé mintha az a másik egy ijesztő szörny lenne. Mennyi ilyen van. Én már kezdem inkább azokat sajnálni akik iránt éreztek.
Volt itt olyan aki ugyanezt irta utána privátba meg irta hogy soha nem is mondta el neki. Ha nem mondja akkor nem lesz se igen se nem. Persze tudja!
Utána meg évekig bőgtök hogy jaj nem kellek neki de meg se kérdezed.
Ez kb olyan mintha boltba állnál mellette és a húspultnál ajánlgatnának neked kaját amire azt mondanád nem kell türelmetlenül mert sietned kell ügyeket intézni a melletted álló meg azt a következtetést vonná le ebből hogy ezt neki szántad és nem kellesz neki. 🙄
Szóval honnan is tudja az érzéseidet? Az ilyen felnőtt emberekről kezdem azt hinni hogy egy 5 éves gyerekek.
Szerelj magadra visszapillantó tükröt haver, akkor talán látnád, hogy rád néz- e.
Bár elég hülyén fogsz kinézni ott a buszon, de hát valamit valamiért 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!