Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem mégsem a srácnak?
Pár éve nagyon szerelmes volt belém egy srác, de állandóan kikosaraztam, aztán feladta.
Pár hete felvették a céghez, ahol dolgozunk, újra találkoztunk. Hetente 1-2 alkalommal együtt járunk haza, mert egyfele lakunk és egybe esik. Kezdetben újra végig lájkolta az összes képem. Sokat kérdez az úton, hogy mi újság velem, hogy telt a napom. Párszor rákérdezett, hogy mielőtt felmegyek cigizünk-e még egyet. Addig is dumáltunk, gondoltam húzza az időt. Mindig illedelmesen elköszönt, hogy jó éjszakát kíván, majd találkozunk és beszélünk, hasonlók. Az egyik ismerősével beszéltem, akivel együtt dolgozik, hogy nem-e mondott valamit rólam. Régebb óta ismerem, mint a srác, jó kapcsolatban vagyunk. Azt mondta nem, viszont megkérdezte, hogy próbálkozik nálam? A válaszom igen volt, legalábbis, hogy nekem úgy tűnik, a jelek arra utalnak. Legközelebb már ketten kísértek el, úgy, hogy a srác nem akarta, hogy a közös ismerősünk is jöjjön... Mondta is, hogy elszúrta a terveit velem kapcsolatban. Viszont az a gyanúm, hogy mondta a srácnak, hogy vegyen visszább... Azóta nem olyan velem. Jövünk, köszön és ennyi. Pedig én csak érdeklődni akartam, mivel sokat változtam én is és a srác is, most biztos elmennék vele randizni. Aztán lehet kár volt?! Most valószínű kiszúrtam magammal...
Ha randizni akarsz vele, mondd meg neki.
De ezek után mit vársz? Nem szórakozz vele még egyszer.
Eddig is buta voltál és ez nem is változott!
Mégis honnan veszed hogy tényleg akart valaha is valamit? A pasik több vasat tartanak a tűzbe. Vagy csak flörtölni próbálnak. Még ha megdugnak sem akarnak az esetek többségében ennél többet... De hidd azt hogy odavolt érted valaha is😀
Nagyon gyerekes, primitív dolog, hogy egy harmadik személynél érdeklődsz.
Ráadásul annál, akiről kiderült, hogy hajtani akart rád.
Ki tudja, hogy mit hazudott a srácnak, hogy lekoptassa mellőled.
Az ember a személyes ügyeit mindig maga intézze. Ne legyen gyáva, próbáljon meg személyesen meggyőződni, hogy miért is kísérgetheti az ismerőse olyan kitartóan. Amúgy kettőt találhatsz.
Amúgy pedig, szerintem már letett rólad.
Talán megtudhatod, hogy miket hazudozott, mit mondott a srácnak
az, aki most rád nyomul. Aztán, ha sikerül neki, betesz a többi trófeái közé és lelép.
Kérdező,
nem azért akarsz most vele kapcsolatban lenni (kapcsolatba lépni), mert éppen Neked nincs más?
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!