Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a volt barátom miért tiltott az egyetemi discordon?
Figyelt kérdés
A volt barátom letiltott az egyetemi discord szerveren, pedig Facebookon nem vagyok neki tiltva, és a discordra is nagyon ritkán kommentelek, maximum ha tudok valakinek segíteni akkor arra válaszolok és ennyi, és észrevettem, hogy le vagyok neki tiltva, pedig sose írtam ott neki üzenetet meg semmi, szerintetek miért tiltott le?2020. dec. 9. 18:30
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy másvalakit akart letiltani, nem tudom. De ha már szakítottatok, akkor nem mindegy?
2/3 anonim válasza:
Mert szakítottál vele. Én is tiltanálak a francba.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem én szakítottam vele, hanem ő velem.
2020. dec. 9. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!