Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Tényleg meg tudnátok ölni azokat a csajokat akik ránéznek a ti pasitokra?
Figyelt kérdés
Több barátnőm is tett ilyen kijelentéseket amikor látta hogy próbál velem flörtölni más lány.Vagy csak szóba kerültek más lányok rögtön mondták hogy addig élnének.Megvéditek azt ami a tiétek?2020. dec. 9. 11:00
1/15 anonim válasza:
Igen, igaz! Az utolsó szóig!
Televannak a temetők megölt barátokkal, a csajok 90%-a meg sitten ül. Kell ennél több bizonyíték?
2/15 anonim válasza:
Engem már 3 csaj is megölt, amikor a pasijukra néztem
3/15 anonim válasza:
Ilyen kijelentést csak az önbizalomhiányos, féltékenykedő, agyilag éretlen kislányok tesznek.
4/15 anonim válasza:
Én nem vagyok hajlandó féltékenységgel mérgezni magam, az egészet elítélem. Ha valaki flörtölni próbál a párommal, akkor azt az ő dolga leállítani, nem az enyém. 1-1 bók vagy a verbális flört még el se éri az ingerküszöböm amúgy, erre nem lennék féltékeny, de ha átlépi a határt amit megbeszéltünk akkor nem az esetleges csajt fogom hibáztatni, hanem a párom fogom kidobni. Nem fogok foggal-körömmel ragaszkodni egy olyan pasihoz, aki nem tisztel, ha meg tisztel akkor úgyis tudja hol a határ. Addig meg nem süllyednék, hogy megvédjem azt ami éppen most ver át :D
5/15 A kérdező kommentje:
Úristen akkor én pszichopatákkal voltam együtt?:O
2020. dec. 9. 11:10
6/15 anonim válasza:
Engem sem zavar, ha ránéznek, egészen addig, amíg tiszteletben tartják a kapcsolatunkat. Tudom, hogy jól néz ki, én is látom, és nem várhatom el másoktól hogy ne nézzenek rá. Az én kezemet fogja sétáláskor, engem ölelget és mellettem kel fel minden reggel.
7/15 anonim válasza:
Van egy kancsal barátnőm. Mindig úgy tűnik, hogy mást néz... szegény, remélem nem fogják bántani
8/15 anonim válasza:
Szakadok a valaszokon. 😂 Amúgy lehet hogy nem gondoltak komolyan. Én is szoktam ilyennel viccelődni de amég csak nézik nem zavar.
9/15 anonim válasza:
Mondjuk szó szerint nyilván erős, és valóban nagyszerű humoros válaszok is érkeztek, DE higgyétek el a nők a "komolyabb" helyzetben nagy átlagban brutálisabbak tudnak lenni, mint a férfiak😤😤
10/15 anonim válasza:
"DE higgyétek el a nők a "komolyabb" helyzetben nagy átlagban brutálisabbak tudnak lenni, mint a férfia"
Aláírom!
Nagyanyám 2 perc alatt letollasz, és kibelez egy csirkét.
Én még a Tescos előre csomagolt csirkemellel sem bírok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!