Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok!Tényleg meg tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Tényleg meg tudnátok ölni azokat a csajokat akik ránéznek a ti pasitokra?

Figyelt kérdés
Több barátnőm is tett ilyen kijelentéseket amikor látta hogy próbál velem flörtölni más lány.Vagy csak szóba kerültek más lányok rögtön mondták hogy addig élnének.Megvéditek azt ami a tiétek?
2020. dec. 9. 11:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igaz! Az utolsó szóig!

Televannak a temetők megölt barátokkal, a csajok 90%-a meg sitten ül. Kell ennél több bizonyíték?

2020. dec. 9. 11:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem már 3 csaj is megölt, amikor a pasijukra néztem
2020. dec. 9. 11:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kijelentést csak az önbizalomhiányos, féltékenykedő, agyilag éretlen kislányok tesznek.
2020. dec. 9. 11:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok hajlandó féltékenységgel mérgezni magam, az egészet elítélem. Ha valaki flörtölni próbál a párommal, akkor azt az ő dolga leállítani, nem az enyém. 1-1 bók vagy a verbális flört még el se éri az ingerküszöböm amúgy, erre nem lennék féltékeny, de ha átlépi a határt amit megbeszéltünk akkor nem az esetleges csajt fogom hibáztatni, hanem a párom fogom kidobni. Nem fogok foggal-körömmel ragaszkodni egy olyan pasihoz, aki nem tisztel, ha meg tisztel akkor úgyis tudja hol a határ. Addig meg nem süllyednék, hogy megvédjem azt ami éppen most ver át :D
 5/15 A kérdező kommentje:
Úristen akkor én pszichopatákkal voltam együtt?:O
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem zavar, ha ránéznek, egészen addig, amíg tiszteletben tartják a kapcsolatunkat. Tudom, hogy jól néz ki, én is látom, és nem várhatom el másoktól hogy ne nézzenek rá. Az én kezemet fogja sétáláskor, engem ölelget és mellettem kel fel minden reggel.
2020. dec. 9. 11:13
 7/15 anonim ***** válasza:
29%
Van egy kancsal barátnőm. Mindig úgy tűnik, hogy mást néz... szegény, remélem nem fogják bántani
2020. dec. 9. 11:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakadok a valaszokon. 😂 Amúgy lehet hogy nem gondoltak komolyan. Én is szoktam ilyennel viccelődni de amég csak nézik nem zavar.
2020. dec. 9. 11:23
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk szó szerint nyilván erős, és valóban nagyszerű humoros válaszok is érkeztek, DE higgyétek el a nők a "komolyabb" helyzetben nagy átlagban brutálisabbak tudnak lenni, mint a férfiak😤😤
2020. dec. 9. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"DE higgyétek el a nők a "komolyabb" helyzetben nagy átlagban brutálisabbak tudnak lenni, mint a férfia"

Aláírom!

Nagyanyám 2 perc alatt letollasz, és kibelez egy csirkét.

Én még a Tescos előre csomagolt csirkemellel sem bírok el.

2020. dec. 9. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!