Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem hív el randizni, miért keres folyton?
Van egy fiú, akivel néhány hónapja ismerkedtem meg egy rendezvényen, párszor találkoztunk még azon a rendezvényen másik napokon is, már ott elég nyilvánvaló volt, hogy szimpatizálunk egymással. Bejelölt FB-on és elkezdtünk egymásnak írogatni messengeren. Közös megegyezés alapján összehoztunk egy talit kettesben, ami nagyon jól sikerült, végig nevettünk, de voltak komoly pillanatok is, izzott köztünk a levegő, de nem történt semmi, viszont mondta, hogy nagyon jól érzi magát velem. Utána írt ugyanúgy messengeren és azóta hónapok óta csetelgetünk, úgy érzem, elég bensőséges lett a viszonyunk, olyan dolgokat is elmond nekem, amiket amúgy másoknak nem. Majdnem minden nap írunk egymásnak, ha más nem, legalább pár szót... kb. ugyanolyan arányban írok neki, mint ő nekem, szóval nem egyoldalú az érdeklődés. Nekem az nem tiszta, hogy ha ennyire érdeklem és ennyire jó a kapcsolatunk, meg személyesen is iszonyat jól érezzük magunkat, akkor miért nem hív el talizni?! Azért nem szeretnék rákérdezni, mert ha csak barátként gondol rám, akkor nem akarom erőltetni a dolgot, meg hát bennem van az is, hogy ha a férfi nem lép ilyen irányba, én nőként nem fogok. Annyit tudok, hogy neki már 4 éve nem volt barátnője, a 4 év alatt 2-szer volt 1-1 hónapos próbálkozása más lányokkal, de végül egyikük sem fordult komolyra.
24/N
Gondolom ha ő nem kezdeményez újabb talit, akkor lehet nem is akar.
De amúgy miért nem hívod el te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!