Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem hív el randizni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hív el randizni, miért keres folyton?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel néhány hónapja ismerkedtem meg egy rendezvényen, párszor találkoztunk még azon a rendezvényen másik napokon is, már ott elég nyilvánvaló volt, hogy szimpatizálunk egymással. Bejelölt FB-on és elkezdtünk egymásnak írogatni messengeren. Közös megegyezés alapján összehoztunk egy talit kettesben, ami nagyon jól sikerült, végig nevettünk, de voltak komoly pillanatok is, izzott köztünk a levegő, de nem történt semmi, viszont mondta, hogy nagyon jól érzi magát velem. Utána írt ugyanúgy messengeren és azóta hónapok óta csetelgetünk, úgy érzem, elég bensőséges lett a viszonyunk, olyan dolgokat is elmond nekem, amiket amúgy másoknak nem. Majdnem minden nap írunk egymásnak, ha más nem, legalább pár szót... kb. ugyanolyan arányban írok neki, mint ő nekem, szóval nem egyoldalú az érdeklődés. Nekem az nem tiszta, hogy ha ennyire érdeklem és ennyire jó a kapcsolatunk, meg személyesen is iszonyat jól érezzük magunkat, akkor miért nem hív el talizni?! Azért nem szeretnék rákérdezni, mert ha csak barátként gondol rám, akkor nem akarom erőltetni a dolgot, meg hát bennem van az is, hogy ha a férfi nem lép ilyen irányba, én nőként nem fogok. Annyit tudok, hogy neki már 4 éve nem volt barátnője, a 4 év alatt 2-szer volt 1-1 hónapos próbálkozása más lányokkal, de végül egyikük sem fordult komolyra.

24/N

2020. dec. 8. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Annyit tudok, hogy neki már 4 éve nem volt barátnője, a 4 év alatt 2-szer volt 1-1 hónapos próbálkozása más lányokkal, de végül egyikük sem fordult komolyra.
2020. dec. 8. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg netes havernak tart, esetleg szóba jöhetsz, ha nem lesz más csaj. Semmi komoly. Mellesleg, ha személyesen csak ilyen felületesen ismered, tök mindegy, mit ír neked neten.
2020. dec. 8. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom ha ő nem kezdeményez újabb talit, akkor lehet nem is akar.

De amúgy miért nem hívod el te?

2020. dec. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!