Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a plátói szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a plátói szerelem tényleg semmit sem számit ?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm hidegen úgy fogalmazott, a be nem teljesült szerelmekről, kapcsolatokról nem lehet ábrándozni, emlékezni,mert : "nincs mit elfelejten".

Lehet szó arról is, hogy történtek dolgok, csak mégsem lett belőle kapcsolat vagy valami egyéb "akadály" volt, esetleg megfutamodásról , visszatáncolásról, éretlenségről egy kapcsolathoz ..stb. is. Szerintetek csak akkor van mire emlékezni, ha létrejött a kapcsolat és volt kifutása is ?

2020. dec. 6. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Az ismerősöd retardált. Attól, hogy az érzéseid nem voltak viszonozva, még valósak voltak. Szerintem.
2020. dec. 6. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
De lehet a beteljesületlen szerelmekről ábrándozni, sőt ezekről még inkább, pont azért mert nincs benne rossz, csak az van, amit a fejünkben és a szívünkben felépítettünk róla és az mindig gyönyörűséges.
2020. dec. 6. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Éppen ellenkezőleg, a plátói a legigazibb szerelem. Ami beteljesül, abban már megjelenik a csalódás, kiábrándulás, harag. A plátói évekig, évtizedekig is kitarthat töretlenül. Lehet, hogy soha semmi következménye nem lesz, de maga az érzés a legtisztább, érdektől mentes szerelem.
2020. dec. 6. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem reardált csak realista. A plátói vagy be nem teljesült szerelem majdnem mindig egy illúzió, mert az "álmodó" elképzelni a kis kobakjában mennyire jó lenne a másikkal, csalódás nem lesz úgy sem, nehéz kiábrándulni a célszemélyből, vagyis mindig "tökéletes" marad. Ez valóban túl van értékelve, hiszen reális képet sosem kapsz a másikról, csak egy szeletet látsz belőle, lehet, hogy teljesen kiábrándulnál belőle ha ismernéd.
2020. dec. 6. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

"Ez valóban túl van értékelve"

Azt kéne megérteni, hogy az érzés attól még valós. Hogy ezt mi váltotta ki, viszonozva van-e, az most lényegtelen. Tehát nem, nincs túlértékelve.

2020. dec. 6. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Csak egy ideig.
2020. dec. 6. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:

5. Az érzés valós, igen mint a drog... Káprázat.

De miért baj, ha valaki máshogy látja, és azt értékeli ami van, nem azt ami "lehetne"?

Én is bele voltam zúgva egy fiúba, és később visszahallottam, hogyan dumálta ki azt a lányt akivel lefeküdt. Elmondta mindenkinek milyen pózban, hogy csinálták stb. Bennem egy világ omlott akkor össze, mert egy kifejezetten empatikus, jólelkű srác benyomását keltette bennem. Mondanom sem kell ezek után villám gyorsan sikerült ki szeretnem belőle. :)

2020. dec. 6. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
7 ezt mindegyik csinálja :D még a barátnőjük a romantikus üzeneteit, ajándékait is együtt gúnyolják ki a haverokkal.
2020. dec. 6. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

8. Igen lehetséges. Emlékszem egy másik srácot akkor láttam életemben először, hangosan olvasta fel a barátnője intim/szerelmes sms-et ott mindenki előtt. Erre volt oly büszke. És még mielőtt valaki azzal jön, hogy jó persze tini kategória, hát nem. Diplomás emberek 30 felett.

Tessék csak álmodozni, ábrándozni tovább.

Nem véletlenül van az a mondás, ha romantikus férfira vágysz, végy egy mozijegyet. :)

2020. dec. 6. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valós dolog,csak éppen sosem teljesül be.Nekem egész életemben csak plátói szerelmeim voltak.:) lehetett az a szomszédom,a padtársam,egy híresség,ismerős,mindegyik ugyanazt az érzést váltotta ki bennem.Folyton arról ábrándoztam milyen lenne velük lenni,csókolózni,szeretkezni,együtt lenni.Egy normális kapcsolatban is erről álmodozik az ember.Szóval szerintem az érzés valós,csak éppen sajnos illúzió.Nem hiába mondják,hogy a plátói a legszebb,mégis a legfájdalmasabb,hiszen a képzelgéstől boldogabb leszel,de azt is tudod persze,hogy sose fogod megkapni..
2020. dec. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!