Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze van zavarodva az érzésektől?
Figyelt kérdés
Megismerkedtünk egy buliban. Felhívtam magamhoz. Lefeküdtünk. Másnap azt mondta hogy ismerkedni akar. kb beszélgettünk 3-4 hetet interneten, nem volt ideje találkozni a munka miatt, és nem volt valami lelkes beszélgetésekkor sem. Kitálaltam neki, hogy ez nem oké részéről, hogy csak ennyi fektet bele ebbe az "ismerkedésbe". Kb volt 2 hónap mosoly szünet. Majd felkeresett és bocsánatot kért, hogy ennyit bunkó volt, és hogy Ő komolyan gondolja, meg akar jobban ismerni csak össze volt zavarodva. Lefeküdtünk. Más nap rá írtam, hogy meglátogatnám a munkahelyén de 4 nap után válaszolt csak annyit, hogy elfoglalt volt, és sok volt a munkája.... Belém szerethetett?2020. dec. 4. 23:05
11/22 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam hogy belém szeretett, mert amikor bocsánatot kért, akkor látszott rajta hogy komolyan gondolja... És azt hittem azért akarja tőlem távol tartani magát, mert már sokat csalódott, és elkezdett érezni irántam az utóbbi időben.
2020. dec. 5. 12:11
12/22 anonim válasza:
De mikor szeretett volna beléd? A buliban meg amíg utána szexeltetek? Ez igen kevés idő arra. Mert már rögtön az utána lévő beszélgetésben nem volt túl aktív azt írtad...
13/22 anonim válasza:
Na igen kérdező, azt hitted. Az hogy mit hiszünk meg a valosag eleg gyakran nincs köszönőviszonyban. Ez van
14/22 anonim válasza:
A válasz egyszerű, nem, nem szeretett beléd, nincs is össze zavarodva, annyi az egész, hogy szexen kívül nem akar mást tőled. Amikor épp nincs más nő, szépen elővesz, meglobogtatja a “jobban meg akarlak ismerni” dumát, mert tudja, hogy vagy olyan naiv, hogy ezt bekajáld.
15/22 A kérdező kommentje:
Most megint bocsánatot kért, és kér egy új esélyt... azt mondta azért tűnt el, mert össze zavarodott az érzéseitől, és nem tudott róluk beszélni.
2020. dec. 10. 22:08
16/22 anonim válasza:
Annyira naiv vagy, hogy nekem fáj...
17/22 A kérdező kommentje:
De most már 2 hete állandóan keres. Egymásnál alszunk, és közös programok is vannak... ír és keres... miért csinálja?
2020. dec. 10. 23:42
18/22 anonim válasza:
Szerintem a kérdező vagy okos fiú aki trollkodik vagy az ellentétje: nem troll, nem fiú, nem okos
19/22 anonim válasza:
Nem sikerült neki az, aki akkor volt. Most elővett.
Nem szabad ködös ideákat kergetni.
Racionálisan kell gondolkodni: nem keresett, tehát nem szeret.
Ennyi.
Aki szerelmes, az a zajló Dunán is átmegy érted, meg a falon is.
20/22 anonim válasza:
Nem az érzésektől van "összezavarodva", hanem attól zavart,
hogy hogyan etessen meg a süket dumájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!