Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka ha egy férfi 2 napja nem nézi meg a Fb üzenetem?
Figyelt kérdés
Ismerkedés
Nem vesztünk össze, beszélgettünk.
2020. dec. 4. 21:02
11/18 anonim válasza:
"de írhatna annyit h nem érdeklem vagy ez nagy elvárás?"
Hát... nyilván írhatna ennyit... tudod, ha az összes csaj után, aki ghostingolt az életemben csak 1000 forintot kapnék, ma gazdag ember lennék.
Te tudod, hogy ők miért ghostingoltak? Mert én ugyanúgy nem tudom, hogy a te pasid miért nem olvas el (btw, még nem is olyan durva, mint amikor egyszerűen letilt a fenébe, ő csak nem olvassa el)
12/18 anonim válasza:
Ennyi volt. Ne ragd magad rajta
13/18 anonim válasza:
Valószínűleg elege lett belőled, és olvasás nélkül törölte az üzeneted, ez pedig nálad olvasatlanként jelenik meg, de valójában már nincs mit elolvasni.
14/18 anonim válasza:
Nem a facebookon éli az életét.
15/18 anonim válasza:
jövője fontosabb neki mint egy kaland.. Sok embernek nem kell a plusz feszkó az életébe , főleg ha koncentrálnia kell egy adott célra.
16/18 anonim válasza:
Ilyenkor általában mindig az van, hogy másokkal is ismerkedik, és valaki jobban bejött neki.
Ha az esetleg befuccsol, akkor ewetleg visszatér hozzád, bár ez attól függ, hanyadik vagy a sorban.
17/18 anonim válasza:
Szerintem 2 napja értelmezi az üzenetedet, mert a pasika annyira buta, ostoba, értelmi foggyos gyökér, hogy nem megy neki a szövegértés. De kell neked ilyen? Mert nekem nem kéne. 😉😁
18/18 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy aki arra sem képes, hogy egyenesen megmondja nem akar tőled semmit sem, csak eltűnik, nem olvassa az üzeneted stb, az lehet akár 50 éves is, (vagy akármennyi, minden életkorban ez a tett az önminősítés egyik legszebb példája) egy érzelmileg hulladék ember. Őt nem érdekli hogy téged bánt ahogy viselkedik. Nulla érzelmi IQ. Hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!