Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Mennyire óvodásoknak való, és ovis az, ha férfi a párját a hálóban csiklandozza is?
Figyelt kérdés
Sokszor hallok ilyen elutasító, infantilis véleményt erről a játékról.2020. dec. 4. 14:22
11/14 anonim válasza:
Nem kell privátban írni, hogy ha nem tetszik, nem kell nézni. Ennyi erővel írhatom, hogy ha nem tetszik a kritika, nem kell ide írni. És még csak bunkó sem voltam, írtam tippeket, hogy merre nézelődj.
De most viszont bunkó leszek: nem enyhén beteg, hogy jó eséllyel arra vered, amit mások itt mesélnek.
12/14 anonim válasza:
Anyám kiskoromban ordítva sírásig csiklandozott mindig. Hát baromi vicces volt... Azóta alig bírom ha a nyakamhoz vagy a hasamhoz érnek. Ezt egyszer vagyok hajlandó elmondani az első csikizési próbálkozásnál. Aki nem fogja fel, hogy mit jelent a nem szó, azzal nem akarok semmilyen kapcsolatot.
13/14 anonim válasza:
X1, 3, 7, 9 és az elutasítóknak olvasásra. Szakember írta.
14/14 anonim válasza:
Teljesen feleslees elitélni akiknek ez téma vagy kedvelik, sőt szeretik erotikus izgalmat jelent az emberek kb felének, csak nem beszélnek róla. NEM gyerekes, de a hálóban koncenzussal minden lehet normális, egymás között! NE HÚZZUK MÁR LE AZOKAT, AKIKNEK EZ TERMÉSZERTES IZGALMAT JELENT!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!