Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknek idősebb a barátnője?
Mennyivel idősebb a barátnőtök és mennyire vagytok el? Mi tart titeket össze, nem zavar a korkülönbség, hogy általában a férfi az idősebb?
Köszönöm mindenkinek, aki ír!
22 évesen volt egy 28 éves barátnőm.
Ő folyton szivatott, hogy fiatalka vagyok.
Például ilyet mondott: "Most 14 évesekkel foglalkozom a munkahelyemen... Tudod, mint Te két éve! :) Ugyulubugyulu..."
Nekem logikus volt, hogy ha én fiatal vagyok, akkor ő öreg és ezzel visszaszivatom.
Például ezt mondtam: "Nekem macskám volt gyerekkoromban, és Neked? Mamut, Kardfogútigris, Dínó? ... egyáltalán ismertétek már akkor a tüzet? "
Hasonlók.
Nem bírta sokáig, pedig ő kezdte. De annyit is ért, ameddig tartott. A lány nem annyit ért, ő okos, gyönyörű és jó humorú volt. Csak nem voltunk kompatibilisek.
Ismerősnek,ő 25 és a barátnőből lett felesége akivel már gyerekük is született 30 éves.
Nagyon jól el vannak és szeretik egymást több éve.
Semmi sem zavarja őket,náluk még állítólag ott a rózsaszín köd már 3 éve.
38 vagyok, csajom 44.
Így ebben a korban ennek a 6 évnek semmi jelentősége nincs.
Ha mondjuk 18 évesen lett volna 6 évvel idősebb csajom, az fura lett volna.
Csak 10-20 évvel idősebb barátnőim voltak, olyan 35 éves koromig.
Onnantól mindenevő lettem. 14.-től 60-ig jöhet.
"Most 14 évesekkel foglalkozom a munkahelyemen... Tudod, mint Te két éve! :) Ugyulubugyulu..."
:DD
Hát igen, jó fej csaj volt. :D Csak azt már nem bírta, hogy én is csesztetem ezzel.
Pedig sose jutott volna eszembe magamtól, hogy a korával vicceljek. De ez van. :D Nem bírta.
Egy nő kora, haja, súlya, cipője és menstruációja nem vicc téma. Ez alap szabály. Azóta már tudom ezt is :D
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!