Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki mit vesz karácsonyra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit vesz karácsonyra a barátnőjének? Hölgyektől is szívesen fogadok ötleteket?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, együtt is élünk.

Első karácsonyunk együtt ezért szeretném meglepni, de nem tudom mivel hiszen megvan mindene...

Nincs kérése, nincs szüksége semmire így teljesen megvagyok lőve.

Ékszert nem rég kapott névnapjára tőlem, parfümöt is a kedvencét.

Ruha, táska ilyesmire nincs szüksége se sminkekre mert ilyesmiből van bőven.

Sajna kézügyességem az nincs illetve nem is lenne lehetőségem össze rakni egy saját kezűleg készített ajándékot hiszen tényleg minden nap együtt vagyunk.

Esetleg megtudok lógni valamelyik üzletbe vásárolni vagy neten tudok rendelni... De mit?

Szeretnék egy kis ötletet meríteni tőletek :)

Én 34 vagyok ő 28 éves, ha ez számít :)

2020. dec. 1. 12:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Mit bántjátok már szerencsétlent? Fél éve vannak együtt, nem csoda, hogy nem ismeri a csajt még kívül belül, oda-vissza. Szerintem dicséretes, hogy egyáltalán gondolkozik rajta, hogy mivel lepje meg, és még vette a fáradtságot, hogy itt is megkérdezze, hátha valaki mond valami értelmeset. Látszik rajta, hogy nagyon szeretne a nőnek kedveskedni, csak sajnos nem mindenki olyan kreatív, mint itt a gyk-s válaszolók 99 %-a... Kérdező, sajnos én is annyira vagyok kreatív (vagy annyira se), mint te, úgyhogy csak annyit tudok javasolni, hogy járj nyitott szemmel, van még pár heted, aztán hátha meglátsz valamit, ami tetszhet neki. Nézelődj az interneten, webshopokat, aztán egyszer csak szembe jön majd valami.
2020. dec. 1. 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Én egy baromi jó arckrémet veszek neki, mert tudom, hogy régóta szeretne olyat, de nem akarja/ tudja megengedni magának. Plusz okostelefont is kapott kvázi karácsonyi ajándékként, mert sajnos előbb lett " létszükséglet" a csere, mint gondoltuk. Persze emiatt azt hiszi, hogy most nem kap semmit 😁
2020. dec. 1. 13:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Én könyveket kapok tőle. Annak a sorozatnak a folytatását veszi, amitnek az elejét az évfordulónkra vette.
2020. dec. 1. 14:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Fényképalbum kettőtökről. Esetleg fényképes bögre, bele egy könyvutalvány, vagy wellness utalvány. Egy fotómontázs a falra rólatok. Én nőként nagyon tudnék örülni egy pihe-puha köntösnek is, mellé esetleg még mindig lehet a fényképes bögre. Fényképes telefontok esetleg. Valami személyesebb jellegű.
2020. dec. 1. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
egy pénztárcát , hogy végre a sajátját használja!
2020. dec. 1. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Én pl. karácsonyi faluba lévő házikókat szeretnék kapni,de nem hiszem hogy kapok bárkitől is.
2020. dec. 1. 15:13
 17/19 anonim ***** válasza:

"Én pl. karácsonyi faluba lévő házikókat szeretnék kapni,de nem hiszem hogy kapok bárkitől is."

A legjobb dolgokkal minden évben magamat lepem meg :)

2020. dec. 1. 17:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Minden nő szereti a hajat. Esetleg lehetne hajgondorito vagy az a hajveg leszedo amit Facebook reklámokban vannak.

Esetleg gravíroztass valamibe.

2020. dec. 1. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Vagy egy nullás gép, azzal egy csómó hajat tehet el emlékbe
2020. dec. 1. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!