Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett egy családos ember, aki elhagyta a családját emiatt, mit tehetnék?
Nagyon bonyolult szituáció, megpróbálom röviden, ám lényegre törően kifejteni, de ezt csak üzenetben küldöm el, mivel tartok attól, hogy netalán egy- két ismerős felismer engem.
Nem tudom mit csináljak, hogy mi a helyes... Szív vagy a racionalitás követése?
Köszi, hogy elolvastad!
Kiegeszitenem a 9-est: de, megkapja a volt feleseget es a gyerekeket is, legalabb lathataskor.
Ilyenkor lottek a vegigba vegigturbekolt hetvegenek, helyette lehet kuzdeni az utalatos kiskamaszokkal es a csupa joindulat edesanyjukkal.
Köszönöm a válaszokat! Azóta döntöttem, nem szeretném, ha mások kárára lennék "boldog". Meghoztam a döntést, a helyes döntést, amit elvár mindenki.
Azonban a véleményekre kíváncsi vagyok, majd elküldöm a komplett sztorit.
Ki nem szarja le, hogy mások mit várnak el???
Amúgy meg azok a mások boldogtalanok veled is meg nélküled is, de te tudod...Nem biztos, hogy rosszul döntöttél, de nem jó indíttatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!