Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más párok is beszélgetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párok is beszélgetnek üzenetben szivecskézés nélkül vagy ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem az óvoda vagy a tini kategória, eltévedtél. Értelmes felnőtt szívecskézés nélkül beszélget a párjával.
2020. nov. 21. 10:38
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Persze. Képzeld, még csak nem is az van beállítva névnek, hogy Tündibündi kismackóka szivecske szivecske, hanem a keresztneve!
2020. nov. 21. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem beszelgettem szivecskezve senkivel :D Persze a kapcsolat legelejen neha kuldtunk egy-egy szivet, de ennyi.
2020. nov. 21. 11:07
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Ha már szívecskét nem küld, akkor nem szeret. Azonnal hagyd ott.
2020. nov. 21. 11:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán küldök a páromnak szívecskét, nagyrészt akkor, mikor elköszönök tőle este.

Amúgy is minek, teljesen átlagos beszélgetésnél idegesítene is, felesleges.

Nem ezen múlnak az érzések. :)

2020. nov. 21. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
A fszom fog szivecskézni, gusztustalan, giccses szarokat tolni, több éves kapcsolatban érzi anélkül is, hogy imádom.
2020. nov. 21. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

Mi folyton, enélkül már régen szakítottam volna, de a barátom is azonnal megjegyzi, ha esetleg nem válaszolok olyan smiley-kkal, mint szoktam.

Természetesen tettekkel is kimutatjuk a szerelmünket nagyon is, de neten nagyon félreérthető, és flegmának tűnhet, ha valaki sosem ír semmi ilyet.

2020. nov. 21. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó, szakítanál, ha nem írna szívet a párod, de amúgy minden rendben lenne?

Ez igen, érett párkapcsolat.

2020. nov. 21. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:
17%

Nyilván nem egy esetnél, de ha érzékelném, hogy huzamosabb ideig elmaradoznának ezek a dolgok, akkor érezném, hogy már nem szeret úgy.

Nyilván minden ember más, de mi nagyon romantikus típusok vagyunk.

2020. nov. 21. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán szívecskézünk üzenetben, főleg akkor ha pár hétig például én a szüleimnél vagyok, és már nagyon hiányzunk egymásnak. Hét éve vagyunk együtt, teljesen feleslegesnek gondoljuk ezeket. És egyébként - korábbi válaszadóhoz hasonlóan - nekem is csak simán a neve van a telefonomban, semmi Drágám, Kincsem stb. Neki is szintén a nevem van beírva csak.
2020. nov. 22. 02:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!