Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni a tanáromat?

Figyelt kérdés

26/N vagyok, nagyon fura lesz amit írok.

Ez az utolsó évem mesteren az egyetemen. Még 4 éve megtetszett egy tanár, de nem tudtam, hogy az, meg engem nem tanított(másik szakon tanít, minket nem). Nos, BA után elhívtam találkozni, rögtön igent mondott, de amint megtudta, hogy tervezem folytatni a mestert, távolságtartó lett és "lekopott". Pedig amíg nem tudta, még úgy éreztem, hogy nyitott rám.

Mindegy, a lényeg, hogy a karantén meg online oktatás miatt nem is látom őt. Viszont 4 éve tetszik. Nem tudom, mit tehetnék. Próbálok ismerkedni, amíg lehetett, eljárkáltam, de minden nap a gondolataim a pasiról szólnak.

4 éve. És ez beteges. Voltak kapcsolataim, és amikor először megláttam a pasit, akkor is kapcsolatban voltam 4 éve, de csak akkor léptem, miután vége lett a mostmár expárommal.

Mit tehetnék, hogy elfelejtsem? Azóta randiztam sokszor, beszélgetek más palikkal, de valahogy mindegyikben ezt a tanárt keresem.

Van még esély, hogy mester után esetleg lesz valami, de nem élhetek úgy, hogy "mi lesz, ha..."

2020. nov. 20. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Nem esik le?

Dugna, de fosik a melója miatt. Hagyd békén, ez nem férfi!

2020. nov. 20. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:
De, leesik, de ezért kértem segítséget, mert már 4 éve tetszik és nem tudok mit csinálni. Ez baromi hosszú idő, és totál kiöl belőlem más érzést.
2020. nov. 20. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Azt kell eszrevenned, hogy nem is ismered ot. Csak egy alomkep el a fejedben, amit eleg szepen, gondosan, aprolekosan kiszineztel. Az elet nem ilyen, biztos van negativ tulajdonsaga is, de ezeket mar nem fogod megtudni. Engedd el, neked egy elo emberre van szukseged, nem egy alomkepre. A felnotte valas termeszetes folyamata, hogy le tudjuk vetkozni ezeket. Zard le, mehet a fiokba emleknek, sztorinak a tabortuz melle.
2020. nov. 20. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tetszettél volna neki, akkor semmi sem lenne akadály.

Ha folytatod a mesteri, akkor sem. Legfeljebb nem ő lett volna

a témavezetőd.

Habár arra is tudok példát, hogy

együtt jártak egyetemre, ugyanarra a szakra.

A srácból tanársegéd lett,

a menyasszonya meg nála vizsgázott, nyilvános vizsgán.

Úgy megforgatta az ötösért, hogy már a csoporttársak

is túlzásnak tartották.

Az egyetem nem gimnázium, nem vagy kiskorú.

Szokványos történet a professzor és a tanítvány szerelme,

akár házassága.

Nem voltál a számára olyan nagyon érdekes.

Ez nem a te hibád, nem is az övé.

Nem tudhatod, hogy volt-e már akkor komoly kapcsolata,

és csak flörtölt egyet veled. Hogy maradtál a mester szakon,

az már túlbonyolította volna az életét, amit nem akart.

Azóta is éli az életét, és eszébe sem jutsz.

Verd ki a fejedből.

2020. nov. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!