Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehetséges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetséges vagy mennyi az esélye annak hogy egy 24 éves srác és egy 38 éves nő között komoly legyen egy kapcsolat?
2020. nov. 18. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Esély mindenre van. De valószínű nem lesz hosszútávú, ha össze is jönnek.
2020. nov. 18. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:

A férjem előző kapcsolata ilyesmi volt, ő 24 a nő 36 volt. 6 évig voltak együtt és a nő miatt szakítottak.

Aztán jöttem én, 8 évvel vagyok idősebb, 5 éve vagyunk együtt.

Ebben a korban az ilyen korkülönbségű kapcsolatokban a gyerekvállalás kérdése a legnagyobb buktató. A férfi még nem, a nő már nem akar gyereket. Azt gondolom működhet jó pár évig , de ritka, hogy végleges legyen egy ilyen kapcsolat.

2020. nov. 19. 06:51
 3/3 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Szerintem Lehetsèges! Ha egy hullámhosszon vagytok akkor nincs akadálya. Egy 38 èvesen nô még nagyon fiatalos, sokszor letagadhat akár 10 èvet is a korából ha az alakja sportos! Minden jót!
2020. nov. 19. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!