Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen fiúnak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiúnak milyen csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Olyan fiúk, akik tudományosak. Kutatómunkát végeznek, mindenhez hozzá tudnak szólni.
2020. nov. 18. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Inteligensek, es nem ostoba plaza picsak stb.
2020. nov. 18. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Hát én is hasonló pasi vagyok. És leginkább a hasonló kaliberű csajok jönnek be. Pl ha meglátok egy orvos csajt a könyvtárban na az eléggé izgató. Szóval ne az a tipik buta picsa legyen akivel nem lehet semmi komolyabb dologról beszélni.
2020. nov. 18. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Fiúkról nem tudok nyilatkozni, FÉRFIAKRÓL viszont igen.

A környezetemben (meló, család, haveri kör,...) ez a jellemző:

10-ből 9-en elváltak a diplomás feleségüktől olyan 35-40 évesen, és 8-an véletlenül sem diplomással kezdtek újra. Van főorvos - zumba oktató, termelési igazgató - kozmetikus, állatorvos - TAXI-s lány, páros.

2020. nov. 18. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Én tudományos, mérnöki munkát végeztem/végzek. Nekem érdekes módon bejönnek a plázalányok is, persze a normális és intelligensebb részük, mert nekik is van.

Jó, persze én sem úgy nézek ki, mint Gyógyegér Pistike, sportos, kockás has, rendkívül szép szemeim vannak, stb.

2020. nov. 18. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Nekem azok akikkel rengeteg dologrol tudok beszelgerni

24/F

2020. nov. 18. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
A pasik nevében nem tudok nyilatkozni, de nyilván hozzájuk hasonlót keresnek, aki szintén intelligens és nyitott a világra. Akinek csak egy-két primitív témából áll az érdeklődési köre, az nem tud jól kijönni egy ilyen emberrel. De #3 ez sok esetben nem függ össze a végzettséggel. Én nagyon kedvelem az értelmes és művelt pasikat, a barátomnak meg egy érettségije van és kétkezi munkát végez, tehát ő sem tűnhet értelmiségnek, de egyáltalán nem buta és tanulatlan, a művészet is érdekli.
2020. nov. 18. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

4.

"Ú-je a Rokker Zsoltti..." Legalábbis ez a figura ugrik be erről a keménykedésről, így egy paródiaember paródiája lehetsz. Ráadásul az egyik haverját tényleg Gyógyegérnek nevezte, mert az vékony volt és tipikus kocka...

2020. nov. 18. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen pasi vagyok. A szép, buta szőkék jönnek be.
2020. nov. 18. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet az, hogy attól, mert valaki értelmiségi, illetve kutató munkát végez, attól még bármilyen lehet az ízlése. Ez a két dolog legfeljebb csak nagyon elenyésző mértékben függ össze egymással.
2020. nov. 19. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!