Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komoly kapcsolat lehet ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat lehet ebből?

Figyelt kérdés

Vállalkozó vagyok.

3 éve, vásárlók egy cégtől.

Egy évben összesen kb 5.Millió forintott hagyok ott náluk.

Megismerkedtem egy férfival, és kiderült a testvére annak, akitől áruk veszek.

A testvérét nem ismerem személyesen.

3 évig az alkalmazottak szolgáltak ki, minden alkalommal.

Kellemetlenül éreztem magam miatta, hogy vásárló vagyok.

A barátommal ha árut veszek,együtt járunk oda, és segít, hogy nagykereskedelemi áron alul vásároljak, gyári árhoz közel.

Most elvagyunk,én szerelmes vagyok belé.

Valamiért zavar az egész, addig míg rendes vásárló voltam, nem éreztem magam kellemetlenül,most hogy segít a barátom , kellemetlenül érzem magam.

Szerintem azt hiszi a családja , csak azért vagyok vele, hogy gyári áron tudjak árukészletett venni,pedig nem.

Ma hajnalban meg halt az anyukája, amit nem tudtam,mert nem mondta a barátom.

Körlevelet küldtek mindenkinek, hogy délelőtt lesz szűk családi körében a temetés , és ma délután 14:00 órakkor temetik az anyukáját.

Írtam a barátomnak, de rossz állapotban van. Csak annyit írtam, nyugodjon békében, részvétem.

Ki írták melyik temetőben hol lesz a temetés, ahová elmentem.

Az egyik testvére azt mondta nem illek oda, jobban tenném ha elmennék, elvégre én csak egy vásárló vagyok.

És ha élne az anyukájuk nem engedné, meg, hogy mi ismerkedjunk.

És nem illek a családba.

5 fiú testvér, a barátom a legkisebb. A barátom nem tudja, hogy ezt mondta, az egyik testvére. Nem is merem neki mondani.

2020. nov. 15. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Amit a tesók mondtak, majd később beszéld meg vele, illetve ha nem akarod magad kellemetlenül érezni, akkor ne fogadd el a kedvezményeket. Mondjuk egy temetés után elég rázós egyből elő jönni ilyen témákkal, de majd megtalálod rá az alkalmat.
2020. nov. 15. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!