Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen nemzetiségű partnere van?
Figyelt kérdés
Érdekel hogy mennyi embernek van más nemzetiségű/származású partnere és hogy ő maga milyen nemzetiségű/származású.
Én pl magyar/angol vagyok és francia/német barátnőm van.
22/f
2020. nov. 15. 11:29
11/16 anonim válasza:
cigány magyar 30%ban 70 ben német.
12/16 anonim válasza:
Magyar vagyok, párom is magyar. Egyszer volt "különlegesebb" származású exem, neki a felmenői között volt ázsiai (az egyik mongol volt, a másikat ő se tudta pontosan) illetve görög is, ami kreol bőrrel, kicsit kerekdedebb arccal, mandula vágású szemekkel, és göndör hajban mutatkozott meg nála. De szülei itt éltek, meg nagyszülei is, szóval kulturálisan magyar volt. Csak külsőre volt másabb, mint bárki. Illetve születésekor volt úgynevezett mongol foltja, mint anyukájának annak idején. De ez múló jegy, igazából csak érdekesség.
13/16 anonim válasza:
Apám svájci, anyám néger, én vagyok a Swarzenegger. :)
14/16 anonim válasza:
Anyám japán, apám kínai, én meg mindjárt nem látok semmit 😂
Vicc ide vicc oda, férjem román én magyar vagyok. A gyerek keverék 🙃
15/16 anonim válasza:
Magyar vagyok de valamiért vonzanak és én is vonzom a lengyel csajokat....
16/16 anonim válasza:
Indiai barátom volt életemben először. Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy egyszer ázsiai szerelmem lesz, teljesen váratlanul ért. Jelenleg egy távolkeleti aranyos sztárt bálványozok. Valamiért jobban kedvelem már az ázsiai embereket, a kultúrájukat/mentálisukat is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!