Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánat, nagyon hülye kérdés... Szóval egy nem hivatalos randin, mikor itt alszik a pasi hogy kell viselkedni?
én rakot kelt szeretnék :( vagy brassoit :((( ölni tudnék érte
btw hát ez a beszélgetés kontextusábol itélve eléggé arra hajlik h ez ilyen randi vacsi ami majd filmezésből szexbe fog csapni. (legalább is a férfi tervei szerint). Alap hogy nem főzünk olyannak akivel nincs bensőséges kapcsolat már ami a kettesben vacsorázást illeti, h több ismerősnek fözől az normalis de ha csak egynek azért az más tészta, vagy leves. Elég gyenge ürügy h nem evett, oké persze de csak ezért áthívni eléggé úgy tűnik a férfi szemszögéből h odateszed magad és nem közömbös neked. Szóval készülj fel h be fog probálkozni és h nem megy egyből aludni fogmosás után a kanapéra. Már h megvárja a filmvégét....
Hogy legyen egy normálisabb válasz is, én úgy gondolom hogy egyáltalán nem kell a saját lakásodban kiöltözve fogadnod. Legyél csinos, de visszafogott. Ne a mackó alsódat húzd fel, de ne is a miniruhát. Egy testhez álló leggings mondjuk és hozzá illő felső megfelelhet. Szolid smink, nem kell túl sok. A lakás legyen rendben és kitakarítva. Készíts elő neki dolgokat, hogy ne akkor kelljen keresni, például plédet.
Ahogy írták előttem magadat is kicsit hozd rendbe előtte a fürdőszobában. Nem azért mert szeretnél valamit, csak ha mégis elcsábulsz és égni, izzani fog a levegő akkor ne ez forogjon a fejedben. Elvégre felnőttek vagytok mindketten.
Egyébként ez egy randi. És még valami, izgulj nyugodtan. Ez az egyik legjobb érzés a világon.
Az 100%, hogy olyan nem fog történni, amit nem akarsz.
Értem én, hogy ez egyeseknek már szexre felhívás, de te akkor is csak azt mondtad neki, hogy vacsorát főzöl és ott aludhat, ennyi.
Szépen készítsd ki a kis alvóholmiját a kanapé közelébe, hogy jól lássa, biztos ott fog aludni egyedül.
Ha normális és tisztel, akkor szerintem felfogja, hogy ne próbálkozzon, legyél határozott végig, véletlenül se értse félre.
Esetleg mondhatnád neki, hogy ne számítson semmi többre, te pontosan azt gondoltad az esti programnak, mint amit kiejtettél a szádon, nem kell belegondolni többet.
Ha nem szeretnéd, akkor ahogy előttem lévő válaszban írták, úgy tegyél.
Egyébként miért lehet ez a "vonzódom a pasihoz" - mint ahogy írtad - és mégsem szeretnéd?
Vacsorázni lehet 8 előtt is bőven.
Ő is dugásra hívatta meg magát, te meg asszisztáltál, nem kell meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!