Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Egy sráccal közösen prezentációt csináltunk és én kérdeztem hogy hogyan tudnánk élvezetesebbé tenni az előadást, hogy ne legyen olyan unalmas felolvasós az egész, erre ő ezt válaszolta: mutasd a bájaid.
A másik meg az hogy már írásban egyszer leírta rólam hogy szép vagyok meg kedves. Egy helyre járunk edzeni és az edzővel rólam szokott beszélgetni meg meg is kérdezte az edzőt hogy mit gondol rólam. Ha egyedül vagyok akkor mindig odajön hozzam meg középsuliban mondta hogy miért nem megyünk egy egyetemre? Szerintetek tetszem neki vagy ez lehet sima baráti?
18/L
2020. nov. 14. 15:53
A kérdező szavazást indított:
Tetszem neki
Barátilag kedvel
8 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ezek a kérdések! Szerinted azért érdeklődik utánad mert nem jössz be neki??Még jó hogy tetszel neki.
2/4 A kérdező kommentje:
Csakhogy ez ilyen baráti erdeklődés vagy más jellegű...
2020. nov. 14. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!