Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális a év. Szeretem a friss, ropogós popókat és tettre készséget az ágyban. A korosztályomban ez már rég múltidő.
Julika 52
Nem ideàlis, az idősebbek társaságát kedveltem mindig is . Könnyebb velük szót érteni . Ez a ritkább eset. Vannak velem egykorú barátaim is , kevesebb .
Vonzódás tekintetében pedig emiatt az idősebb férfiak érdekeltek . Ha úgy adódott hamarabb felfigyeltek ők is rám egy adott társaságból.
Ettől függetlenül azt gondolom , hogy bár én is úgy mozgok ebben az esetben , hogy 23 évesen a 34 felettiek akik inkább érdekesek számomra kapcsolat tekintetében (nem kell nagyon kor szerint besorolni senkit) , nem mondanám ideálisnak a 25 évet , de ha egyszer vannak olyanok , akiknek úgy boldog az életük nem megvetendő emberek .
"Fáj az igazság, hogy megvásárolhatók vagytok, azt értem."
AKi pénzért vesz társat az mennyivel jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!