Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan, hogy tudatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy tudatosan nem akartál kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lehetett a másik a legjobb, de az életkörülményeid miatt nem akartál belevágni?
2020. nov. 7. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az elmúlt 15 évben szinte mindig kapcsolatban voltam. Nem nagyon szerettem egyedül lenni.

Mostanra történt valami, az utolsó szakítás után átforfult valami bennem, élvezem az egyedüllétet.

Vannak ketten körülöttem, akik szeretnének valamit. Az egyiknek pár éve azonnal igent mondtam volna, most hiába tetszik, nem megy, totál elegem van a kapcsolatokból.

2020. nov. 7. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szakítás után amíg nem tudtam elengedni.
2020. nov. 7. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen. Depressziós voltam, szégyelltem a munkám és az életem. Manapság már jobb a helyzet.

F

2020. nov. 7. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most van ilyen. Eddig egy kapcsolatom volt, több alkalmi, illetve egy hosszabb ilyen se nem vagyunk együtt, de mégis úgy viselkedünk.

Most jobban érdekelnek a személyes dolgaim és jól érzem magam, hogy nem vagyok kapcsolatban, sok tervem van, amibe nem szeretnék egy másik személyt bevonni. Illetve nem szeretnék máshoz alkalmazkodni az otthonomban, se a magán életemben.

Még ráérek komoly párt találni évek múlva, addig talán a céljaimat is elérem az életben. Korábban nem gondoltam volna, hogy így fogok gondolkodni, az ellentéte voltam.

2020. nov. 7. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen, egy ideje így vagyok. Nem akarok senkit, vagyis igen, de nem lehet. Sok embert elmartam magam mellől, hogy egyedül legyek, mert van egy pont, ahonnan nem tudom továbbvinni és belevonni az életembe. Mégis mindennél jobban vágyom arra, hogy együtt legyek azzal, akivel összetartozunk. De nem megy. Nem olyan az életem, amibe egy szerelem, párkapcsolat belefér.
2020. nov. 7. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Folyamatosan ez van, mert nem akarom, hogy az esetleges másik fél átkozza a napot, hogy megismert...
2020. nov. 7. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. nov. 7. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de ha tényleg annyira jót találok, az felül tudja írni. Ilyenkor annyira mégse jó a másik.
2020. nov. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!