Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy tudatosan nem akartál kapcsolatot?
Igen, az elmúlt 15 évben szinte mindig kapcsolatban voltam. Nem nagyon szerettem egyedül lenni.
Mostanra történt valami, az utolsó szakítás után átforfult valami bennem, élvezem az egyedüllétet.
Vannak ketten körülöttem, akik szeretnének valamit. Az egyiknek pár éve azonnal igent mondtam volna, most hiába tetszik, nem megy, totál elegem van a kapcsolatokból.
Igen, volt ilyen. Depressziós voltam, szégyelltem a munkám és az életem. Manapság már jobb a helyzet.
F
Nekem most van ilyen. Eddig egy kapcsolatom volt, több alkalmi, illetve egy hosszabb ilyen se nem vagyunk együtt, de mégis úgy viselkedünk.
Most jobban érdekelnek a személyes dolgaim és jól érzem magam, hogy nem vagyok kapcsolatban, sok tervem van, amibe nem szeretnék egy másik személyt bevonni. Illetve nem szeretnék máshoz alkalmazkodni az otthonomban, se a magán életemben.
Még ráérek komoly párt találni évek múlva, addig talán a céljaimat is elérem az életben. Korábban nem gondoltam volna, hogy így fogok gondolkodni, az ellentéte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!