Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Egy konfliktust szeretnék rendezni azzal a férfival akibe beleszerettem. Neki sosem vallottam szerelmet,-sose mutattam ki semmilyen érzelmi kötődést felé, azonban, - egy félreértés miatt féléve nem beszélünk és nem kiváncsi rám. Azt hiszi az egész problémát én okoztam, és nem kerestem azért hogy tisztázzam.
Viszont csak nem tudom mit mondjak neki, hogy ne szóljam el hogy azt érzem szétesek mert nem láthatom... úgy terveztem ma végre beszélek vele de nem tudom mivel kezdjem és hogy ne essen le neki hogy szerelmes vagyok belé. Ha valakit a sztori kicsit jobban érdekel annak szívesen üzenetben elmesélem a félreértés tárgyát de inkább nem irom ki nyilvánosan.
24/L
2020. nov. 4. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!