Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők hogy nem számít az autó?
Nekem sincs autóm, miért várnám el hogy a páromnak legyen? Nem az érdekel hogy minél drágább autója legyen annak akivel ismerkedek hanem hogy értelmes legyen, megbízható, figyelmes stb.
Apukámnak jogsija sincsen még is együtt vannak anyukámmal 20 éve:)
Mert engem NEM ÉRDEKEL, nincs magyarázat, nem tehetek róla, letojom. És biztos nem vagyok egyedül.
Nem vagyok álszent, nem állítom, hogy jóságos vagyok, és beérem átlagos palival, kizárólag a számomra legjobbak kellenek, de nem érdekel a kocsi, és a pénz sem annyira, elég ha van munkahelyen és azért 150 ezer feletti a nettója.
Én 27 vagyok, 20-25 éves egyetemista csajokkal ismerkedem és a 90%-uknak nem számít, hogy nincs autóm. Bőven van más, amit fel tudok mutatni (nem anyagi dolgokra gondolok). Volt már 1-2 rossz élményem, amikor látszott a csajok, hogy zavarja, de ez volt a ritka.
Viszont volt már 2 olyan barátnőm is, akiknek volt kocsija (vagyis az egyiknél családi kocsi volt) és még ők furikáztak engem. Vagy ettől már agyérgörcsöt kapsz, mert el sem tudod képzelni, hogy ilyen létezzen?
Amikor anno összejöttem a feleségemmel, még jogsim sem volt, nem hogy autóm. Együtt kezdtük el még a jogosítványt is lerakni.
Elég szomorú, ha valaki csak annyit tud felmutatni egy nőnek, hogy van a segge alatt 1 kocsi.
Mert nekem nem számít.
Nem az autóval fogok beszélgetni, nem az autóval fogok lefeküdni, nem az autóhoz fordulok, ha problémám van, nem az autóval megyek el randizni.
Szerintem elég röhejes, ha valaki egy autóval próbál imponálni. Az ember rögtön arra gondol, hogy a jelleme annyi szürke és unalmas, hogy egy fémdarabban látja a sikerét.
Jogosítványom van, autóm nincs, egy sráctól még egy jogsit se várok el, mert miért tenném? Lehet ő teljesen mást csinált, amíg én letettem, ami legalább olyan fontos.
22/L
nekem sem számít. Tényleg nem. Nekem van autóm (egy ezeréves kis tragacs), szeretek vezetni, de a hétköznapokban tömegközlekedem. Ha elmegyünk kirándulni vagy messzebb, szívesen vezetek én.
Számos sokkal fontosabb dolog van, mint az, hogy van-e autója. pl. hogy alapvetően kedves, fel lehet vállalni (mármint normálisan meg tud nyilvánulni a családom, baráti társaságom előtt), tud-e időt szakítani rám, meghallgat, alapvetően jól bánik a pénzzel (nem kell, hogy sok legyen, hanem ami van, azt tudja beosztani). ilyesmik. Ezerszer fontosabb, minthogy van-e autója, és ha van milyen.
A gyk-s kérdések többsége általánosítő: lásd: NŐK, FÉRFIAK. Én nem vagyok a FÉRFIAK, én egy individuális személy vagyok, mint mindenki más. Nincs olyan hogy NŐK és FÉRFIAK.
A kérdés így hangzana normálisan: "Miért mondják azok a nők akiknél nem számít az autó, hogy nem számít az autó?" Vagy esetleg: "Miért számít az autó egyes nőknél"?
Könyörgöm, hagyjuk már ezt az általánosító és lekezelő stílust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!