Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több éves barátság után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves barátság után párkapcsolat, veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Ilyen helyzetbe kerültem, szerelmes lettem egy barátomba. Csinos lány vagyok (szerinte is), de rettenetesen félek az elutasítástól, ezért kíváncsi lennék arra, hogy van-e itt olyan, akivel történt már ilyen, és most együtt vannak.

Leírnátok, hogyan történt? Esetleg tippeket is adhatnátok, hogyan jelezzem neki finoman, hogy számomra ő már többet jelent. Köszönöm :)

2020. nov. 3. 19:00
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
53%
Nem történt.
2020. nov. 3. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Hány évesek vagytok? Ha nőként tartok valakit csinosnak, elhívom randira. Ha barátként, akkor nem. Ha ő többet akarna, rég tudnád szerintem.
2020. nov. 3. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Hozzá is mentem. Azóta elváltunk..

Ez azért nem törvényszerű..

De ha nem jön össze akkor ugrott a barátság is.

Mi normális viszonyban vagyunk. De nagyon ritkán beszélünk.

2020. nov. 3. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Történt, összeházasodtunk. Bő 10 év után sajnos vége lett.
2020. nov. 3. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Több éves barátságban már nem csak a baráti társaságban találkoztunk hanem egy idő után igényünk volt kettesben beülni valahova, vagy hajnalokig beszélgetni. Itt esett le mindkettőnknek, hogy a barátságunk kezd másba átfordulni. Mindketten külön-külön elmondtuk a közös barátainknak, hogy mi a helyzet és így tudtuk meg, hogy a másik már többet szeretne. Fél évig voltunk együtt. Párkapcsolatilag nem passzoltunk és a barátságunknak is vége lett.

Tehát ha azt látod rajta, hogy szívesen tölt veled időt, figyel rád, a kedvedben jár, esetleg féltékeny, van rá lehetőség, hogy elindult benne valami.

33N

2020. nov. 4. 09:15
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Próbáljátok ki először "a barátság extrával" gyakorlatot !
2020. nov. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!