Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jó egy lány barátjat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egy lány barátjat maga a lány ellen forditani?

Figyelt kérdés

Paromnak a haverjai folyamat azzal jonnek hogy talaltak a paromnak ‘’jovendobelit’’ mikor nagyon jol tudjak hogy ott vagyok neki es szeretem.

Miert kell mas ember eletet tonkre tenni? Ha szova teszem hogy engem ez zavar akkor meg en vagyok egybol a hisztis hogy nemam mar ilyenen problemazok.

Tenyleg túlproblemazom vagy mast is zavar ez?

#barát #szerelem #Ellenforditás
2020. nov. 3. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem keresel a párod kapcsolatban lévő barátnőinek jövendőbelit, és mutogasd nekik képen. Aztán mond, hogy már sefteltél is a barátnőikkel. :) A párod haverjai nem a haverjai de még csak a barátai se, mert közvetetten neki is és neked is rosszat akarnak. Szóval teljesen jogosan problémáztál rajta. Nem tisztelnek, se a párod érzéseit!
2020. nov. 3. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
* a párod kapcsolatban lévő haverjainak a barátnőinek
2020. nov. 3. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de lehet, hogy azért van nagy arcuk mert a párod megengedi nekik. Vagyis nem töltesz be akkora szerepet az életében, mint ahogy hiszed, vagy ők nem is igazán jó barátok.
2020. nov. 3. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom már tenyleg hogy mit gondoljak de nekem ez nagyon rosszul esik hogy semmibe vesznek.

Nem az hogy én nem értem a poént mert azt értem.... de ebbe semmi poent nem talaltam. Abban pedig a baratomat is hibasnak talalom hogy nem allit rajtuk hogy nekem nem kell lanyokat keresgelni mert van baratnom 2éve... annyira gyerekesnek erzem ezt, hogy 21évesen ilyenen kell még vitatkoznunk.

2020. nov. 3. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer olvastam valahol egy nagyon igaz kis szösszenetet. Szakításra vonatkozik gondolom, de most annyira eszembe jutott a helyzetedről. Istent lehet helyettesíteni sorssal vagy bármi hasonlóval, nem a vallás a lényeg.

Szóval:

“ Isten azért vesz el tőled embereket, mert hallott olyan beszélgetéseket is, amiket te nem.”

Ez annyira igaz szerintem. Megkockáztatom, hogy a barátod is csatlakozik a haverjai gúnyolódásaihoz, amikor te nem vagy ott. Érdemes elgondolkozni rajta.

Egyébként a minimum, hogy legközelebb elküldöd őket a krvaanyjukba, csak hogy tudják már hol a határ.

2020. nov. 3. 18:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen már en sem mondom azt hogy a baratom nem partner benne.

De ebbol is en jottem ki sz*rul hogy egy hisztis vagyok hogy ilyenem problemazok

2020. nov. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!