Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valamilyen mód arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamilyen mód arra, hogy ne érezzek többet szerelmet?

Figyelt kérdés
Állandóan megszenvedem.. most is. Hosszú hónapokat, éveket vesz el az emiatti szomorúság, szenvedés. Kisebb koromban lehet azért volt jó minden, mert nem bonyolította ez az életet. Valami hormonkezelés vagy bármi?
2020. nov. 2. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rájössz, mondd el nekem is légyszi. Utálom, hogy érzek.
2020. nov. 2. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:

A lobotómia, vagy erős nyugtatók, antipszichotikumok képesek erre, de nyilván egyiket sem ajánlom. Figyi, a szerelmi csalódás, bánat, szenvedés is az emberi élet része, ezáltal is tanulsz, fejlődsz, gondolom nem szeretnél vegetáló retardált lenni.

Én nagyon régóta egyedül élek, se szex, se szerelem, se gyöngédség. Lelki, érzelmi szempontból igazi ridegtartásban vagyok. Hogy tudom elviselni? Millió klassz dolgot csinálok a sporttól kezdve a kreatív hobbikon át, a jó filmek, könyvek habzsolásáig bezárólag. Nem mondom, hogy nem szívesen szexelnék egy szép nővel, de másoknál a sok nyűglődést, vitákat, idgesekedést, szomorkodást már külső szemlélőként figyelem.

Ez volt a hosszú válasz. A rövid pedig: figyelem elterelés, és megtanulni egyedül is boldognak lenni.

És sokat segít a humor is. Nem kell erre ráfeszülni, majd ez is elmúlik, hamarabb mint hinnéd.

2020. nov. 2. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Van.

Az kell hozzá, hogy akit mindennél jobban szeretsz, átverjen, megalázzon.

Megöl minden érzést.

2020. nov. 2. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Házasodj meg :D
2020. nov. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!