Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy úgy gondolo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy úgy gondolom, hogy azért nem leszek soha szerelmes mert nem tudom elképzelni, hogy valaki iránt így érezzek?

Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy számomra helyes és normális fiút , de minél több srácot ismerek meg annál biztosabb vagyok benne, hogy nem tudnék szerelmes lenni. 18/l

2013. dec. 18. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert túl magasra teszed a lécet, a mostani fiúk között nagyon kevés a regénybe illő álomherceg. Ezek a fiúk általában az introvertívebb csendesebb intelligens srácok.

Hagy fel a keresgéléssel az igazi betoppan az életedben amikor eljön az ideje.

( én pont azután ismertem meg a párom,hogy ráuntam a taktikázásra :) majdnem 2 éve vagyunk egy pár :) )

17/L

2013. dec. 18. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne egy ideált kergess, ez a titka mindennek. Nem azt mondom, hogy ne legyenek elvárásaid, de nem kell ragaszkodni hozzájuk a végletekig.
2013. dec. 18. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
A szerelemre nem mindenki képes. Én pl. cinikusan állok hozzá az egészhez, gondolom irigységből, hogy más meg miért tud ilyesmit érezni. (Én hinni sem tudok, csak úgy) Lehet, te is érzelmi fogyi vagy :D Annak is meg van a maga előnye :D
2013. dec. 18. 16:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen ... valószínű , hogy érzelmi fogyatékos vagyok és az is , hogy van egy bizonyos szintmérőm , de én sem a szőke herceget fehér lovon várom. Bőven elég lenne valami biciklis vörös hajú is, csak szeressem meg.
2013. dec. 18. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Túlságosan erőlteted, túlságosan rágörcsölsz, esetleg meg akarsz felelni a külvilágnak valamiben?

Vedd lazábban a dolgot.

Szerelem nem csettintésre alakul ki.

2013. dec. 18. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
* és sajnos nem is választhatjuk meg hogy kibe.
2013. dec. 18. 19:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Tudom , hogy rágörcsölök :D

Ezt könnyű megállapítani, de hogyan vehetném lazábbra a dolgot ? ( ha a környezetem túlnyomó része boldog párkapcsolatban él...?)

2013. dec. 18. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne hatarozzon meg a kornyezeted, nekem annak idejen a legjobb baratnom jart azzal a sraccal akibe szerelmes voltam nagynehezen de tultettem magam ezen , utana keresgeltem tovabb de az X-edik csalodasnal mar a *** kivolt ekkor dontottem ugy,hogy majd jon ha jonnie kell .ezen a napon toppant be az eletembe az egyetlen aki nelkul nem tudnek elni ^^
2013. dec. 19. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!