Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele szerettem a szeretőmbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem a szeretőmbe, volt így más is?

Figyelt kérdés

Pedig csak heti 1x találkozunk, néha vacsora, nagy ritkán együtt töltött hétvége.

Nincs párom és neki sincs (a szerető nem feltétlen annak a fogalma, hogy valaki hűtlen). Csak nagy a korkulonbseg, és így egyszerűbb mint a sok itelkezo tekintet, meg nekem van egy kisfiam, neki meg sok munkája de nem is ez a lényeg.

Hanem, h bele szerettem, nincs szándékomban ezt elmondani neki, de mit tehetek? Beszéljek vele kevesebbet?

Ti mihez kezdtetek ilyen vagy hasonló helyzetben?

2020. nov. 1. 18:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igaz h nem is láttam nagy csillogást a szemében, csak rá vágta egyből hogy hova menjünk? Mondtam h nem tudom, majd megbeszéljuk.. Aztán még annyit mondott, hogy jó vegulis miért ne... 🙄
2020. nov. 1. 20:23
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Ehhh... Ez nem egyszerű, eléggé árnyalt helyzet. Simán lehet, hogy kötődik hozzád érzelmileg, pláne, ha nyilvános helyen is mutatkozik veled. Ettől viszont még nem biztos, hogy komolyan gondolja ezt az egészet. A korkülönbség mindig ott lesz. Voltam hasonló helyzetben, csak az bonyolultabb. Én azt mondom neked, élvezd ki a jelenlegi helyzetet és majd alakul. Egy idő után úgyis muszáj lesz tisztázni, ki mit akar a másiktól.
2020. nov. 1. 21:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Igazából annak ellenére, h szerelmes vagyok, nem szeretnék komoly kapcsolatot, nem szeretnék nagyon előre tervezni, csak egy laza kapcsolatot.. Többet vele lenni.
2020. nov. 1. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Akkor próbálj több programot szervezni, legyetek többet együtt és majd meglátod hogy alakul. Közben puhatolózhatsz is. :)
2020. nov. 1. 22:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár a vírus nem sokat segít.. Program ötlet? :)
2020. nov. 1. 22:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Sét a Ligetben vagy Margitszigeten, valamelyik képtár, utána cukrázdába vagy Csodák palotája, billiárdozni, Állatkert, gyógyfürdő, attól függ mi van nyitva a covid miatt nem könnyű tudom meg időjarasfüggő is. Itt nézegess ha pestiek vagytok:

[link]

2020. nov. 1. 22:39
 17/22 A kérdező kommentje:

Pest innen 250km

:)

2020. nov. 1. 22:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Merre felé vagytok úgy könnyebb segíteni (nem kell szószerint megmondani csak elég ha be tudjuk tájolni hogy kb merre vagytok)
2020. nov. 2. 00:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Bács-Kiskun megye, egész lent délen
2020. nov. 2. 07:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Séta Baján a Sugó parton a kilátóig, bicajozás a Pandúr szigetre a másik kilátóig, menjetek el kirándulni, vagy egy wellness hétvégére valahova. Nézzétek meg Szeged belvárosát, menjetek el a mórahalmi gyógyfürdőbe, ugorjatok el moziba. Főzzetek, vagy süssetek együtt valamit, borozzatok, nézzetek meg utána egy filmet együtt, stb.
2020. nov. 2. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!