Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hányszor lehetek életem során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor lehetek életem során igazán szerelmes?

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 18:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A fenébe, hogy én miért nem tudok egy szép arcba, vagy egy széles vállba beleszerelmesedni :))...
2020. okt. 31. 19:53
 12/22 anonim ***** válasza:

"utolsó, könnyen dumálsz, de ha megcsal az adott nő"

Az egyik gyakorlatilag megcsalt... ettől nem gondolom, hogy az összes nő csalfa, és ezentúl képtelen leszek szeretni valakit.

Mondom, az elvárások komolyak (és főleg nem kinézetre), a hűség pedig abszolút az első helyeken van

2020. okt. 31. 19:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Bármikor lehet az ember szerelmes, és bármilyen életkorban, a kérdés csak az, hogy sikerül e össze találkozni azzal, akivel ott a szikra, és működik a kémia. Ha ezek megvannak, akkor könnyen lehet belőle szerelem, életkortól függetlenül is.
2020. okt. 31. 19:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire nehezen tudsz túllépni dolgokon, illetve mennyire zárkózol be a négy fal közé. Ha introvertált vagy, jóval kevesebb esélyed van rá. Amúgy a neten is olvasgathatsz a témában. Nagy nevű pszichológusok szerint is életünk során max.2-3 alkalommal tudunk szerelmesek lenni. Aki néhány évente azt állítja, hogy szerelmes, az szerintem hazudik saját magának.
2020. okt. 31. 21:26
 15/22 A kérdező kommentje:
Introvertált vagyok, de könnyen ismerkedek. Szeretek egyedül lenni, de társaságban is jól feltalálom magam. Szinte bárkivel, bármiről könnyen megy a kommunikáció.. még is nehezen találok olyan embert, akivel lehetne több.. mert úgy érzem, nem tudnék mélyebb érzelmeket táplálni iránta.
2020. okt. 31. 22:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy feltalálod magad, de gondolom jóval kevesebbet mész társaságba, főleg új közegbe és emiatt ritkábban ismersz meg új embereket. Tehát amíg egy extrovertált megismer egy év alatt 100 új embert, te mondjuk 10-et. Akkor kinek van nagyobb esélye olyanba botlani, akivel meg van a szikra?
2020. nov. 1. 01:26
 17/22 A kérdező kommentje:
elég sokszor járok én is :)
2020. nov. 1. 01:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem attól lesz párkapcsolatom, hogy görcsösen keresem... azzal kb csak házhoz megyek a pofonért. Nyitott vagyok, azt ennyi
2020. nov. 1. 12:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Így van. Görcsölve ez nem megy.

Ez persze nem azt jelenti, hogy otthon kell ülni, aztán majdcsak berepül a sült galamb, mert az biztosan nem fog.

Élni kell a hétköznapokat, eljárni bevásárolni, ide oda, és közben legyen nyitva a szemünk.

Egyszer úgyis bebukik mindenkinek a szerencse.

2020. nov. 1. 14:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Reméljünk így lesz :)
2020. nov. 1. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!