Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok szerintetek ő jó pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek ő jó pasi?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 31. 11:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Egy ilyen képből nehéz megítélni, de ennyiből azt mondom nekem nem az esetem, nagyon nem.
2020. okt. 31. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
𝑎𝑏𝑠𝑧𝑜𝑙𝑢𝑡 𝑛𝑒𝑚!
2020. okt. 31. 12:10
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nagyon nem. Nem szeretem sem a felnyírt hajat, sem a szakállat.
2020. okt. 31. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseknek mi értelme? Ha egy hétköznapi, itteni valakiről jön kérdés, még a legrondábbra is odaírja a válaszolók kb. fele, hogy jól néz ki. Ha valami netről szedett emberről van szó, aki esetleg még modell is, akkor a többség úgyis azt írja, hogy nem néz ki jól.

Itt nem fogod tudni, hogy mennyire néz ki jól valaki. Itt azt fogod megtudni, mennyire frusztráltak az emberek.

2020. okt. 31. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Jó pasi lenne, natúrban. Nem felnyírt hajjal meg összefirkálva ostoba tetoválásokkal ami állítólag jelent neki valamit, de azt képtelen felfogni, hogy másnak az csak egy irkafirka.

Szóval emiatt nagyon nem. Egyébként igen.

2020. okt. 31. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom sem a felnyírt hajjal, sem a szakállal, és profilból tetszene is, de az összképet a szemből készült kép adná meg. Viszont ezek a gagyi tetkók, főleg arcon, maximálisan kizáró okok, na meg az az orrkarika. 17 éves koromban nagyon bejött volna.

Amit még így profilból látok, hogy olyan, mintha szedve lenne a szemöldöke, persze sejtem, hogy ez egy modell, de egy hétköznapi férfitól nekem ez már baromi sok lenne.

30N

2020. okt. 31. 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Pfujjjjj. És még egy: nemrég olvastam tőle egy cikket, és mikor megláttam a szerzőről ezt a fotót a cikk legvégén, elborzadtam:

[link]

Számomra teljességgel érthetetlen, miért AKAR bárki is így kinézni.

2020. okt. 31. 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:
#7-es voltam. Az pedig egyértelműen remekül látszik a profilból készült képen, hogy ez a frizura a legjobb fejformát is totálisan elcs*szi: olyan összképet mutat, mintha a pasasnak nagyobb lenne az arckoponyája, mint az agykoponyája.
2020. okt. 31. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Arcra jól néz ki, csak nem jön be. Minek kell az arcra is varratni? A másik a szakáll. Nekem nagyon nem jön be.
2020. okt. 31. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó bizony.
2020. okt. 31. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!